Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 WiFi zlatý

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 WiFi zlatý

Sledovanie bez obmedzení

Doprajte si ničím nerušený pohľad na váš obľúbený obsah. Galaxy Tab S5e od spoločnosti Samsung prekonáva hranice zobrazenia. Vyznačuje sa totiž prevedením, ktoré takmer vôbec nenarúšajú rámy. Môžete si tak naplno vychutnávať filmy, seriály či fotografie bez toho, že by váš pohľad rušil výrazný rámik.



Prenosný a spoľahlivý

Galaxy Tab S5e od spoločnosti Samsung sa stane vaším verným spoločníkom, nech si ho už zoberiete kamkoľvek. Vďaka jeho kompaktným rozmerom a príjemnému dizajnu je totiž jeho používanie úplne jednoduché a praktické. Príjemne vás prekvapí tým, že váži iba približne 400 gramov a je tenký iba 5,5 milimetrov.



Tablet, ktorý má štýl

Očarte svoje okolie ohromujúcim štýlom vášho tabletu. Galaxy Tab S5e je totiž dizajnovým majstrovským kúskom. Jeho telo ponúka uni-body prevedenie z lešteného kovu. Potešenie na pohľad aj na dotyk prinesie tablet aj vďaka svojej kovovej povrchovej úprave.



Inteligentné rozhranie

Zbavte sa nežiaducich prvkov na vašej obrazovke. Vyskúšajte rozhranie One UI, ktorým sa vyznačuje tablet od spoločnosti Samsung. Táto technológia sama vyberie a zobrazí obsah, ktorý je pre vás relevantný. Používanie tabletu tak bude prehľadné a jednoduché. Od úžasných funkcií vás tak delí už len klepnutie prstom.


Skutočne realistický obraz

Pri sledovaní vášho obsahu, či už to budú filmy, seriály alebo hry, sa môžete tešiť na absolútne vtiahnutie do deja. To je umožnené pohlcujúcim Super AMOLED displejom s uhlopriečkou 10,5 palcov. Všetok obsah bude na obrazovke vášho Galaxy Tab S5e zobrazený v plnej farebnosti, detailnosti, kontraste a jase.



Potešte svoje uši

Úžasný dojem z používania tabletu umocní nielen perfektný obraz, ale aj pohlcujúce audio. Z tohto dôvodu je Galaxy Tab S5e od spoločnosti Samsung vybavený zvukovým systémom od audio expertov z firmy AKG. Tablet sa tak pýši štvoricou reproduktorov a sofistikovanou technológiou Dolby Atmos, ktorá zaručí dokonalý priestorový zvuk.



Vždy v kontakte s blízkymi

Skvelý obraz, zvuk, ovládanie, vzhľad - to nie je všetko! Galaxy Tab S5e dokáže dokonca utužiť rodinné vzťahy. Spoločnosť Samsung totiž prichádza s šikovnou funkciou Family Share. Tá umožní členom vašej rodiny zdieľať množstvo obsahu, napríklad spoločné fotografie, pripomienky či udalosti.



V spojení s telefónom

Už pri sebe nemusíte mať telefón, aby ste boli na dosah. Vďaka možnosti inteligentnej synchronizácie medzi Galaxy Tab S5e a smartfónom Galaxy, vám odteraz neujde žiaden prichádzajúci hovor. A môžete dokonca prostredníctvom tabletu aj šikovne odpovedať na textové správy.



Dostatok energie aj miesta

Množstvo skvelých funkcií si vyžaduje aj ohromný výkon. Našťastie, Galaxy Tab S5e je pripravený na všetko. O jeho ničím nerušený a plynulý chod sa stará batéria s kapacitou až 7040 mAh a podporou rýchleho nabíjania. Môžete si tiež vybrať či chcete tablet s kombináciou 4 GB RAM a 64GB úložiska alebo zariadenie s až 6 GB RAM a 128GB úložiskom. Ani tam to však nekončí. Vďaka podpore microSD kariet môžete získať externý úložný priestor až 512 GB.



Vaše dáta v bezpečí

Bezpečnosť musí byť vždy na prvom mieste. Preto je tablet vybavený viacerými diskrétnymi spôsobmi odomykania. K obsahu tabletu sa tak môžete dostať napríklad vďaka technológii rozpoznania tváre. A využiť môžete tiež čítačku odtlačkov prstov, ktorá je umiestnená tak, aby odomknutie tabletu bolo čo najrýchlejšie a najjednoduchšie.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,5 " (26,67 cm)
Rozlíšenie QHD 2560 × 1600

Úložisko

Kapacita úložiska 64 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 512 GB (524 288 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Qualcomm Snapdragon 670

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 9.0 Pie

Konštrukcia a farba

Výška 244,9 mm (24,49 cm)
Šírka 160 mm (16 cm)
Hĺbka 5,5 mm (0,55 cm)
Hmotnosť 399 g (0,4 kg)
Farba Zlatá

Značka/modely

Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab S5e 10.5
Kód:  SATA1022a
Produktové číslo:  SM-T720NZDAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09