Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 LTE čierny

4,9 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 LTE čierny

Zvládajte viac vecí naraz

S Galaxy Tab S4 si nemusíte vyberať, čomu sa práve budete venovať. Vďaka bezproblémovému multitaskingu môžete hravo pracovať vo viacerých aplikáciách naraz.



Počítač v tele tabletu

Doprajte si aj na tablete jedinečný komfort práce pri stolnom počítači. Galaxy Tab S4 podporuje možnosti Samsung DeX, ale bez nutnosti dokúpenia ďalšieho príslušenstva. Pripojte veľký monitor prostredníctvom HDMI, pridajte myš alebo klávesnici a užite si „desktopové“ pohodlie s hlavným panelom, plochou a viacerými oknami.



Praktické využitie s veľkým monitorom

Po pripojení externého monitora a spustení režimu Samsung DeX môžete tablet buď ďalej normálne používať, alebo ho pokojne premeniť na touchpad, digitizér alebo dotykovú klávesnicu.



Pripravený aj so zhasnutým displejom

Geniálne nápady sa môžu z hlavy vytratiť pekelne rýchlo, tak sa nezdržujte zapínaním tabletu pre zapísanie poznámok. Multifunkčné pero S Pen vám vďaka funkcii Screen-Off Memo umožní zaznamenať poznámky aj na zhasnutý displej. Hrot tenký iba 0,7 mm zaistí komfortné a presné písanie a kreslenie.



Vysoká rýchlosť, obrie úložisko

S rýchlosťou LTE až 1 Gbps vás Galaxy Tab S4 nikdy nebude zdržovať. Všetok stiahnutý obsah sa vám pohodlne zmestí do úložiska s kapacitou buď 64, alebo 256 GB, ktoré naviac môžete rozšíriť pomocou až 400GB microSD karty.



Veľký displej s tenkými rámami

Vďaka tenkým okrajom a odstráneniu horného loga a tlačidla Domov sa na kompaktné telo Galaxy Tab S4 zmestil 10,5" displej. Ten má pomer strán 16 : 10 a je postavený na špičkovej technológii Super AMOLED, takže dokonalý zážitok budete mať ako pri bežnej práci, tak pri sledovaní filmov alebo hraní hier.



Zvuk vás úplne pohltí

Sledovanie filmov na tablete dostáva nový rozmer - technológia Dolby Atmos prináša priestorový 3D zvuk, ktorý vás celkom pohltí. Reproduktory má tablet hneď štyri, kalibrované majstrami zvuku zo spoločnosti AKG - výbornú kvalitu prednesu teda máte zaručenú.



Rekordná výdrž batérie

Tesne pred odhalením vraha vám dochádza batéria? Na Galaxy Tab S4 to nehrozí, pretože kapacita 7300 mAh postačí až na 16 hodín prehrávania videa. Pokiaľ tabletu napriek tomu dôjde energia, dostanete ho vďaka rýchlemu nabíjaniu do plnej formy už za 200 minúť.



Pohodlné, ale silné zabezpečenie

Ochrana prístupu k tabletu a uložených dát je dôkladná, ale neobmedzuje a nezdržuje. Bezpečné a bleskové odomknutie môže zaistiť sken tváre alebo očnej dúhovky. Citlivé dáta potom môžete schovať do šifrovaného Zabezpečeného priečinka, kam sa okrem vás nikto nedostane.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,5 " (26,67 cm)
Rozlíšenie QHD 2560 × 1600

Úložisko

Kapacita úložiska 64 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 400 GB (409 600 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS
Podporované mobilné siete 4G/LTE, 3G

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Pohybový senzor, Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Frekvencia procesora 4 × 2,35 + 4 × 1,9
Model procesora Qualcomm Snapdragon 835

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 9.0 Pie

Konštrukcia a farba

Výška 249,3 mm (24,93 cm)
Šírka 164,3 mm (16,43 cm)
Hĺbka 7,1 mm (0,71 cm)
Hmotnosť 483 g (0,48 kg)
Farba Čierna

Rad

Rad tabletu Samsung Galaxy Tab

Značka/modely

Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab S4 10.5
Kód:  SATA1020c
Produktové číslo:  SM-T835NZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12