Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE čierny

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE čierny


Mimoriadne ľahký a tenký

Vychutnajte si s tabletom Samsung Galaxy Tab S2 9.7 skôr nepoznanú flexibilitu. Vďaka tomuto pozoruhodne tenkému a mimoriadne ľahkému zariadeniu si môžete vziať svoje elektronické publikácie, fotografie, videá a pracovné súbory kamkoľvek.


Zvýšená produktivita

Pomer strán 4:3 tabletu Galaxy Tab S2 ponúka ideálne prostredie pre kancelárske úlohy. Puzdro čierneho tabletu Galaxy Tab S2 9.7 obsahuje klávesnicu, ktorá ponúka podobný zážitok ako PC, čo je na nezaplatenie, keď potrebujete pracovať na najrôznejších dokumentoch.


Čistejšie, jasnejšie snímky

8 Mpx fotoaparát a objektív so svetelnosťou f/1,9 tabletu Samsung Galaxy Tab S2 umožňujú robiť jasnejšie a čistejšie snímky a videá ako kedykoľvek predtým aj za nepriaznivých svetelných podmienok. Prezerajte si fotografie a videá v dokonalej čistote na veľkom displeji Super AMOLED.


Bezproblémové spracovanie viacerých úloh súčasne

Spracovávajte vďaka tabletu Galaxy Tab S2 9.7 viac úloh súčasne ako profesionál. Sledujte filmy v rozlíšení HD, zatiaľ čo listujete digitálnym časopisom či elektronickou publikáciou alebo pri prehliadaní webu. Spúšťajte viac aplikácií v režime rozdelenej obrazovky alebo v polohovateľných vyskakovacích oknách.


Zabezpečenie pomocou odtlačkov prstov

S tabletom Samsung Galaxy Tab S2 získate lepšie zabezpečenie vďaka pohodlnej a presnej funkcii odtlačkov prstov. Stlačením tlačidla Domov aktivujete odomknutie odtlačkom prstov. Overenie odtlačkov prstov možno použiť na obmedzenie/povolenie webového prehliadača, režimu zamknutej obrazovky a prístup k vášmu účtu Samsung.


Kľúčové vlastnostitabletu Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE

  • Krásna tenká konštrukcia s hmotnosťou 386 g
  • Super AMOLED displej s rozlíšením 2 048 × 1 536 pixlov
  • Vysoko výkonný osemjadrový procesor Snapdragon
  • 8 Mpx zadný fotoaparát a 2,1Mpx predná kamera
  • Zabudovaný modul 4G LTE
  • Najnovší systém Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou Touch WIZ
Kód:  SATA1014e
Produktové číslo:  SM-T819NZKEXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01