Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray

4,7 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A8 LTE Gray


Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE vám dodá nový pohľad na svet

Vychutnajte si všetok audiovizuálny obsah ešte viac na širokej 10,5” obrazovke tabletu Samsung Galaxy Tab A8 LTE a nechajte sa plne vtiahnuť do deja, či už vás čaká napínavá akcia v hre alebo obľúbená komédia. Štýlový rámček veľký len 10,2 mm ponúka pohodlné miesto na doma aj na cestách a veľký displej poskytuje dostatok priestoru na vašu prácu aj zábavu.

Mimoriadne prenosný elegán

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE je verný spoločník, ktorý vás odprevadí kamkoľvek, a navyše štýlovo doplní svojím precíznym vyhotovením. Jeho spevnené kovové telo vás poteší svojou uhladenou eleganciou, jemnými pastelovými tónmi a moderným dizajnom. Ani na štíhly profil sa však nezabudlo – s hrúbkou iba 6,9 mm ponúka lepšiu ergonómiu a pohodlne sa zmestí do akéhokoľvek vrecka na tablet.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE má štyri reproduktory s podporou Dolby Atmos

Vytvorte tú správnu atmosféru so štyrmi reproduktormi a pozdvihnite sledovanie najnovšieho filmu na prenosné domáce kino. Priestorové audio Dolby Atmos presne vykreslí celú škálu tónov, od hlbokých basov až po jasné výšky, a s jemnými zvukovými detailmi vám neunikne jediné slovo z konverzácie na displeji. Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE bol navrhnutý tak, aby ponúkol nespočetné množstvo aktivít v tej najlepšej kvalite vždy a všade.

Tablet, ktorý sa nebojí žiadnej výzvy

Zvládnite akokoľvek náročný deň s prehľadom a vychutnajte si stabilnú rýchlosť bez zasekávania s osemjadrovým procesorom a 3 GB RAM. Na vaše fotografie a videá je pripravené interné úložisko s kapacitou 32 GB, ale v prípade potreby ho môžete navýšiť až o 1 TB pomocou externej microSD karty. A o dlhotrvajúci výkon tabletu Samsung Galaxy Tab A8 LTE sa postará 7 040 mAh batéria, ktorú už v okamihu vrátite do plnej sily s rýchlym 15 W nabíjaním.

Nahrajte si dištančnú výučbu

So Samsungom Galaxy Tab A8 LTE si môžete prakticky nahrať online prednášku pomocou funkcie Screen Recorder a neskôr si ju revidovať pred skúškou alebo doplniť dôležité detaily, ktoré by vám inak unikli. Svoje videá si neskôr môžete kedykoľvek prehrať alebo ich zdieľať s priateľmi.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 LTE je úplne bezpečný aj pre vaše deti

Funkcia Samsung Kids ponúka nespočetné množstvo zábavných a vzdelávacích hier, ktoré vašim deťom ponúknu bezpečný priestor na poznávanie virtuálneho sveta. S pomocou rodičovského zámku môžete vybrať konkrétne aplikácie, ku ktorým budú mať vaše deti prístup, sledovať ich aktivity alebo nastaviť denný limit používania tabletu Samsung Tab A8 LTE.

Dve aplikácie na veľkom displeji

Jednoduchým kliknutím si môžete rozdeliť displej Samsung Tab A8 LTE na dve okná a robiť viac vecí naraz bez toho, aby ste museli neustále prepínať aplikácie. Čaká vás tak ničím nerušený multitasking a za rovnaký čas môžete zvládnuť dvojnásobné množstvo.

Precízne viacvrstvové zabezpečenie Samsung Knox

Spoločnosť Samsung myslela aj na bezpečie všetkých vašich súborov, citlivých informácií a údajov. Viacúrovňová platforma Samsung Knox chráni váš Tablet Samsung Tab A8 LTE na hardvérovej aj softvérovej úrovni proti akýmkoľvek nevítaným hosťom, malwaru a bezpečnostným hrozbám. A navyše v reálnom čase neustále kontroluje integritu zariadenia.

Prepojený zážitok Galaxy

Mali ste rozrobenú prácu na inom zariadení Galaxy, ale nechce sa vám ho teraz hľadať? Nevadí, môžete plynule nadviazať na tablete Samsung Tab A8 LTE presne tam, kde ste skončili. Stačí byť prihlásený pod jedným účtom Samsung a môžete ľubovoľne prepínať  zariadenia bez toho, aby vám čokoľvek uniklo.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Displej

Uhlopriečka displeja 10,5 " (26,67 cm)
Rozlíšenie Full HD 1920 × 1200

Úložisko

Kapacita úložiska 32 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 1 000 GB (1 024 000 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Pohybový senzor, Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor

Fotoaparát

Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 (Full HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 1080p (Full HD) 30fps
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Výdrž a výkon

Kapacita batérie 7 040 mAh
Model procesora Unisoc Tiger T618
Grafický čip Mali G52

Ďalšie vlastnosti

Funkcie Rýchle nabíjanie

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 11

Konštrukcia a farba

Výška 246,8 mm (24,68 cm)
Šírka 161,9 mm (16,19 cm)
Hĺbka 6,9 mm (0,69 cm)
Hmotnosť 508 g (0,51 kg)
Farba Sivá

Obsah balenia

Obsah balenia Nabíjačka (adaptér s káblom)

Rad

Rad tabletu Samsung Galaxy Tab

Značka/modely

Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab A8 10.5" (2021)
Kód:  SATA1026d2
Produktové číslo:  SM-X205NZAAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01