Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy Tab A 8.0 WiFi čierny

4,7 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A 8.0 WiFi čierny


Tablet pre vás i vaše deti

Elegantný, ľahký, výkonný, spoľahlivý, dostupný. To sú len niektoré synonymá tabletu Galaxy Tab A (8.0”, 2019) od spoločnosti Samsung. Vychutnajte si svoje obľúbené aplikácie, hry a filmy na displeji, ktorý vás pohltí. A vaše deti sa zabavia pri špeciálnom detskom režime.

Nadčasový dizajn

Domovské tlačidlo ani logo vás už nebude vyrušovať od sledovania vášho obľúbeného obsahu – tlačidlo Domov spoločnosť Samsung odstránila a logo presunula na zadnú kovovú stranu. Tenké telo sa navyše pýši dvoma reproduktormi, ktoré prinášajú dokonalý audio zážitok.

Pohodlné držanie

Galaxy Tab A (8.0”, 2019) môžete vďaka jeho ergonomickým krivkám, tenkému prevedeniu a neuveriteľným 345 g bez problémov ovládať jednou rukou a vaše deti ho ľahko unesú.

Displej pre každú príležitosť

Či už hráte hry, sledujete videá, filmy alebo používate zábavné aplikácie, rozsiahly 8" displej s rozlíšením 1 280 × 800 a praktickým pomerom 16 : 10 vás vždy podporí. S tabletom Galaxy Tab A (8.0”, 2019) navyše získate YouTube Premium, vďaka ktorému si užijete videá bez otravných reklám.

Hrajte sa. Vy i vaše deti

Nechajte rozvíjať fantáziu a tvorivosť vašich detí. Jednoducho prepnite do režimu Detský dom a nechajte ich bezpečne objavovať svet neobmedzených možností. Sprevádzať na ceste dobrodružstvom ich bude veselá skupina animovaných postavičiek. A vy si môžete vychutnať chvíľku len pre seba a zároveň mať pod kontrolou čas, ktorý vaše deti strávia s tabletom.

Dokonalý prehľad

Vďaka možnosti praktického zdieľania informácií z Kalendára, Samsung Notes či Galérie budete spoľahlivo informovaní o ostatných členoch vašej rodiny. Naplánujte napríklad rodinnú oslavu a zdieľajte ju s ostatnými – teraz už na nič nezabudnete. Jednoducho môžete zdieľať tiež poznámky či fotografie z dovolenky. Prehľadné užívateľské prostredie zaistí One UI, ktoré sa postará o zobrazenie relevantného obsahu šitého na mieru. Prehľadne optimalizovaný obsah si ešte viac vychutnáte na veľkorysej obrazovke. Stačí sa dotknúť.

Spoľahlivý výkon, pamäť i batéria

Galaxy Tab A (8.0”, 2019) klame svojím telom. Jeho tenké a elegantné prevedenie v sebe skrýva pokročilé funkcie, 2 GB RAM, 32GB úložisko i spoľahlivú 5100mAh batériu. V prípade, že by vám kapacita pre váš obľúbený obsah nestačila, môžete ju rozšíriť pomocou SD karty o ďalších 512 GB.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Displej

Uhlopriečka displeja 8 " (20,32 cm)
Rozlíšenie HD 1280 × 800

Úložisko

Kapacita úložiska 32 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 512 GB (524 288 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS

Konektory a senzory

Konektory tabletu micro USB 2.0, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Pohybový senzor, Svetelný senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Qualcomm Snapdragon 429
Grafický čip Adreno 504

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 9.0 Pie

Konštrukcia a farba

Výška 124,4 mm (12,44 cm)
Šírka 210 mm (21 cm)
Hĺbka 8 mm (0,8 cm)
Hmotnosť 345 g (0,35 kg)
Farba Čierna

Rad

Rad tabletu Samsung Galaxy Tab

Značka/modely

Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab A 8.0 2019
Kód:  SATA1016g
Produktové číslo:  SM-T290NZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03