Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE strieborný

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A 10.1 LTE strieborný


Nové možnosti používania tabletu

So strieborným tabletom Samsung Galaxy Tab A na vás čaká nová úroveň zábavy v prémiovom vyhotovení. Tablet od spoločnosti Samsung je multifunkčné zariadenie, ktoré vás príjemne prekvapí dostupnou cenou i svojimi parametrami. Ponúka úžasný výkon, skvelý vzhľad, reálny obraz, fascinujúci zvuk a jednoduché ovládanie.



Spojenie tých najlepších vlastností

Uľahčite a spríjemnite si život používaním praktického a zábavného tabletu. Strieborný Galaxy Tab A predstavuje jedinečnú kombináciu prémiových funkcií a dostupnej ceny. Navyše si ho vďaka kompaktným rozmerom môžete bez problémov vziať kamkoľvek, je totiž hrubý len 7,5 milimetra.



Pohlcujúci vizuálny zážitok

Nechajte sa absolútne vtiahnuť do zobrazovaného deja pri sledovaní obľúbeného obsahu na obrazovke Galaxy Tab A. Ohromujúci 10,1" WUXGA displej vás poteší rozlíšením 1 920 × 1 200 pixelov a aj svojou farebnosťou. Nič už nestojí v ceste medzi vami a filmovou realitou – stačí sa uvoľniť a divácky zážitok sa môže začať.



Pre milovníkov dobrého zvuku

Obraz na striebornom Galaxy Tab A je fascinujúci, ale na svoje si príde aj váš sluch. Môžete sa totiž tešiť na špeciálny audiosystém, ktorý ponúka frekvenčne vyvážený a čistý zvuk, bez ohľadu na to akú hudbu si na tablete púšťate. Ešte lepšie vyznenie zvukových efektov vám zabezpečí technológia 3D audia Dolby Atmos.



Bezpečné používanie pre deti

Umožnite deťom baviť sa a vzdelávať prostredníctvom tabletu. Dohľad nad obsahom, ktorý sledujú, samozrejme nestratíte. Práve na tieto účely je strieborný Galaxy Tab A vybavený špeciálnym detským režimom, ktorý predstaví tým najmenším používateľom jedinečné prostredie plné zábavných postavičiek. Vy zároveň budete mať pod kontrolou čas, ktorý vaše deti s tabletom strávia.



Inteligentná kontrola ďalších zariadení

Dovoľte tabletu stať sa plnohodnotnou súčasťou vašej prepojenej domácnosti. So Samsung Galaxy Tab A môžete samozrejme používať aplikáciu SmartThings, s pomocou ktorej ovládnete rôzne inteligentné zariadenia. To všetko z jednej prehľadnej obrazovky.



Tablet, ktorý zbližuje

Podeľte sa prostredníctvom tabletu o radosť so svojimi blízkymi. Strieborný Galaxy Tab A vám umožní vytvoriť spoločnú rodinnú skupinu, v ktorej môžete s jednotlivými členmi zdieľať spoločné fotografie, udalosti a oveľa viac.



Inteligentné rozhranie

Zbavte sa nežiaducich prvkov na obrazovke. Vyskúšajte používateľské rozhranie Samsung One UI. Toto riešenie samo vyberie a zobrazí obsah, ktorý je pre vás relevantný, takže používanie tabletu je prehľadné a jednoduché. Od úžasných funkcií vás delí už len kliknutie prstom.



Pôsobivý výkon

Vychutnajte si používanie tabletu so všetkým, čo k tomu patrí, bez akéhokoľvek obmedzenia. Strieborný Galaxy Tab A láka na batériu s kapacitou až 6 150 mAh, takže si môžete vychutnávať funkcie tabletu po skutočne dlhý čas. Skvelý výkon zaručuje až 2 GB RAM. Možnosti používania navyše rozširuje 32 GB interné úložisko, pričom prostredníctvom micro SD karty môžete na svoje súbory získať ďalších až 512 GB miesta.


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,1 " (25,65 cm)
Rozlíšenie Full HD 1920 × 1200

Úložisko

Kapacita úložiska 32 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 512 GB (524 288 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth
Podporované mobilné siete 4G/LTE, 3G
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory Pohybový senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Samsung Exynos 7904
Grafický čip Mali-G71 MP8

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 9.0 Pie

Konštrukcia a farba

Výška 245 mm (24,5 cm)
Šírka 149 mm (14,9 cm)
Hĺbka 7,5 mm (0,75 cm)
Hmotnosť 469 g (0,47 kg)
Farba Strieborná

Rad

Rad tabletu Samsung Galaxy Tab

Značka/modely

Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab A 10.1 2019
Kód:  SATA1015v
Produktové číslo:  SM-T515NZSDXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14