Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 LTE čierny

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 LTE čierny


Nové možnosti používania tabletu

S Galaxy Tab A na vás čaká ďalšia úroveň zábavy. A v prémiovom prevedení. Tablet od spoločnosti Samsung je multifunkčné zariadenie, ktoré vás nikdy nesklame. Ponúka úžasný výkon, skvelý vzhľad, realistický obraz, dychberúci zvuk a jednoduché ovládanie.



Spojenie tých najlepších vlastností

Uľahčite a spríjemnite si život používaním praktického a zábavného tabletu. Galaxy Tab A predstavuje jedinečnú kombináciu prémiových funkcií a dostupnej ceny. Navyše si ho vďaka kompaktným rozmerom môžete bez problémov zobrať kamkoľvek. Je totiž tenký iba 7,5 milimetra.



Pohlcujúci vizuálny zážitok

Pri sledovaní vášho obľúbeného obsahu na Galaxy Tab A od spoločnosti Samsung sa môžete nechať absolútne vtiahnuť do zobrazovaného deja. A to vďaka ohromujúcemu 10,1" WUXGA displeju, ktorý vás poteší rozlíšením 1920 × 1200 pixelov. Nič už nestojí v ceste medzi vami a filmovou realitou. Stačí sa jednoducho uvolniť a pozerať.



Pre milovníkov dobrého zvuku

Ako sme už spomínali, obraz Galaxy Tab A je dychberúci. Na svoje si však prídu aj vaše uši. Môžu sa totiž tešiť na špeciálny audio systém, ktorý ponúka frekvenčne vyvážený a čistý zvuk, nech už si na tablete púšťate akúkoľvek hudbu. A pre lepšie vyznenie zvukových efektov videí je tu technológia Dolby Atmos.



Bezpečné používanie pre deti

Umožnite deťom zabávať a vzdelávať sa prostredníctvom vášho tabletu. Zároveň však nestraťte dohľad nad obsahom, ktorý sledujú. Práve na tieto účely je Galaxy Tab A vybavený špeciálnym detským režimom. Ten predstaví najmenším používateľom jedinečné prostredie plné zábavných postavičiek. A vy budete mať pod kontrolou všetok čas, ktorý vaše deti strávia s tabletom.



Šikovná kontrola ďalších zariadení

Dovoľte tabletu stať sa plnohodnotnou súčasťou vašej prepojenej domácnosti. Na Galaxy Tab A od spoločnosti Samsung môžete šikovne používať aplikáciu SmartThings a mať tak prostredníctvom tabletu pod kontrolou aj ďalšie prepojené zariadenia. Z jednej prehľadnej obrazovky.



Tablet, ktorý zbližuje

Podeľte sa o radosť so svojimi blízkymi aj prostredníctvom tabletu. Galaxy Tab A vám umožní vytvoriť spoločnú rodinnú skupinu, v ktorej môžete s jednotlivými členmi zdieľať spoločné fotografie, udalosti a ešte oveľa viac.



Inteligentné rozhranie

Zbavte sa nežiaducich prvkov na vašej obrazovke. Vyskúšajte rozhranie One UI, ktorým sa vyznačuje tablet od spoločnosti Samsung. Táto technológia sama vyberie a zobrazí obsah, ktorý je pre vás relevantný. Používanie tabletu tak bude prehľadné a jednoduché. Od úžasných funkcií vás tak delí už len klepnutie prstom.



Dychberúci výkon

Vychutnajte si používanie tabletu so všetkým, čo k tomu patrí. Bez akéhokoľvek obmedzenia. Galaxy Tab A sa vyznačuje batériou s typickou kapacitou až 6150mAh, vďaka ktorej si môžete užívať funkcie tabletu po skutočne dlhú dobu. Skvelý výkon tabletu je tiež zaručený 2GB RAM. Možnosti používania navyše ešte rozšíri 32GB interné úložisko. A prostredníctvom microSD karty môžete získať externé úložisko až 512 GB.


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,1 " (25,65 cm)
Rozlíšenie Full HD 1920 × 1200

Úložisko

Kapacita úložiska 32 GB
Typ pamäťovej karty Micro SDXC
Max. veľkosť pamäťovej karty 512 GB (524 288 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS
Podporované mobilné siete 4G/LTE, 3G

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory Pohybový senzor, Digitálny kompas, Gyroskop

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Samsung Exynos 7904

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 9.0 Pie

Konštrukcia a farba

Výška 245,2 mm (24,52 cm)
Šírka 149,4 mm (14,94 cm)
Hĺbka 7,5 mm (0,75 cm)
Hmotnosť 470 g (0,47 kg)
Farba Čierna

Značka/modely

Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab A 10.1 2019
Kód:  SATA1015u
Produktové číslo:  SM-T515NZKDXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16