Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Tab A 10,5 LTE 32 GB čierny

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A 10,5 LTE 32 GB čierny

Skvelý z každého pohľadu

Na novom tablete Galaxy Tab A budete môcť oči nechať. Jeho ohromujúci 10,5" displej vám uľahčí prácu a povýši zábavu na inú úroveň. K tomu výrazne dopomôže aj úžasný výkon a skvelá výdrž batérie. A vďaka 3D surroundovým reproduktorom ponúkne tablet zážitok aj pre váš sluch. 



Ako v kine

Doprajte si úžasný pohľad na obraz s pomerom strán 16 : 10 na 10,5" displeji tabletu od spoločnosti Samsung. Pri sledovaní vašich obľúbených filmov sa pred vami odohrá neuveriteľný obraz, ktorý vás absolútne pohltí a okamžite vtiahne do zobrazovaného deja.



Poteší aj uši

K perfektnému sledovaniu vášho obľúbeného obsahu neodmysliteľne patrí aj kvalitné prevedenie zvukovej stopy. Tablet je vybavený štvoricou reproduktorov pre pôsobivé vyznenie priestorového zvuku. Ten je ešte dokonalejší vďaka sofistikovanej technológii Dolby Atmos.



Dychberúci výkon

Zariadenie Galaxy Tab A sa stane skvelým spoločníkom aj na vašich cestách. Disponuje totiž fantastickou batériou s kapacitou až 7 300 mAh. V praxi to znamená, že tablet dokáže prehrávať video až neskutočných 15 hodín. A na tento výkon mu postačí menej ako 3,5 hodiny nabíjania.



Naozaj rýchly chod

Bezproblémový a plynulý priebeh aplikácií zabezpečuje úžasný procesor a operačná pamäť RAM s kapacitou 3 GB. Možnosti využitia tabletu ešte rozšíri interné 32GB úložisko, ktoré môžete pomocou microSD karty zväčšiť o ďalších 400 GB. S výkonným tabletom Galaxy Tab A a skvelým obsahom podľa vášho vkusu sa nikdy nebudete nudiť.



Vždy v pozore

Galaxy Tab A od spoločnosti Samsung skutočne nikdy celkom neoddychuje. Aj v pohotovostnom režime vás dokáže potešiť zobrazením vašich obľúbených fotografií vďaka šikovnej funkcii Daily Board. Nemusíte sa však obmedzovať na obrázky - môžete si na ploche zobrazovať aj predpoveď počasia, kalendár či aktuálny čas.



Pre každého člena domácnosti

Podeľte sa o svoj tablet so svojimi blízkymi. Galaxy Tab A prináša jednoduchý spôsob, ako na to. Zariadenie sa totiž vyznačuje aj užitočným režimom pre viacerých používateľov. Môžete na ňom vytvoriť až osem účtov, ktoré si už každý z užívateľov upraví podľa svojho vkusu.



Poteší každú generáciu

Na svoje si pri používaní tabletu prídu aj deti a rodičia. Galaxy Tab A má k dispozícii aj detský režim, ktorý ponúka špeciálne šikovné rozhranie. Deti si tak môžu užiť zábavné, ale aj vzdelávacie funkcie. To všetko však pod kontrolou rodičov, ktorý majú dokonalý prehľad o zobrazovanom obsahu.



Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,5 " (26,67 cm)
Rozlíšenie Full HD 1920 × 1200

Úložisko

Kapacita úložiska 32 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 400 GB (409 600 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory Pohybový senzor, Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Qualcomm Snapdragon 450

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 8.0 Oreo

Konštrukcia a farba

Výška 260 mm (26 cm)
Šírka 161,1 mm (16,11 cm)
Hĺbka 8 mm (0,8 cm)
Hmotnosť 529 g (0,53 kg)
Farba Čierna

Rad

Rad tabletu Samsung Galaxy Tab

Značka/modely

Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab A 2018
Kód:  SATA1018c
Produktové číslo:  SM-T595NZKAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04