Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S20 FE 5G

4,5 105 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S20 FE 5G

Mobil Samsung Galaxy S20 FE 5G spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Dovolí vám pripojiť sa k internetu, zaznamenávať fotografie a videá trojitým snímačom, ale tiež využívať veľa užitočných aplikácií alebo si zahrať hry. Mobil disponuje 6,5" displejom, čo ocenia milovníci veľkých telefónov. Vnútorná časť obsahuje priestor, do ktorého sa zmestí hybridný slot. O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 865. Operačná pamäť má kapacitu 6 GB. Dostatočné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 4500 mAh. Mobil disponuje aj bezdrôtovým nabíjaním, takže ho stačí iba položiť na bezdrôtovú nabíjačku. Istotne vás poteší jeho konektorová výbava USB-C. Ponúkaný mobilný telefón je vodoodolný, takže vás neprekvapia nástrahy každodenného života. Jeho ochrana je na úrovni stupňa krytia IP68. Mobil Samsung je na trhu od roku 2020.

Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G Lifestyle
Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G Bočný pohľad

Kľúčové vlastnosti mobilu Samsung Galaxy S20 FE 5G

  • Inteligentný mobil Samsung disponuje 6,5" displejom
  • Všetky operácie a funkcie spravuje 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť má kapacitu 6 GB
  • Dostatočnú energiu poskytuje batéria s kapacitou 4500 mAh
  • Telefón disponuje možnosťou bezdrôtového nabíjania
  • Určite vás osloví konektorová výbava USB-C
  • Nehody spojené s vodou vás nikdy neprekvapia vďaka vodoodolnosti so stupňom krytia IP68
  • Hlavný zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 12 Mpx
  • Na zadnej strane sa nachádzajú celkovo 3 snímače fotoaparátu
  • Mobilný telefón je vybavený 6,5" AMOLED displejom
  • Priaznivci rýchlych scén si budú pochvaľovať 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Medzi vlastnosti displeja ďalej patrí Gorilla Glass a HDR 10+
  • Primárne funkcie má na starosti operačný systém Android 10 vrátane nadstavby Samsung One UI
  • Vnútorná pamäť je rozšíriteľná pomocou pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB
  • Mobil má slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Potrebnú energiu poskytuje vstavaná batéria s kapacitou 4500 mAh

Na displej mobilu Samsung sa pozerá s radosťou

Každý moment strávený s mobilom Samsung bude unikátnym zážitkom, pretože svojím 6,5" AMOLED displejom a Full HD 2400 × 1080 rozlíšením poskytuje obsah v skvelej kvalite. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja. Už z výroby je mobil vybavený odolným sklom Gorilla Glass, ktoré ochraňuje pred tvorbou škrabancov a fyzickým poškodením. Vstavaný formát HDR 10+ patrí medzi najvyspelejšie formáty, v ktorých budú všetky scény úžasne prekreslené.

Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G Bočný pohľad
Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G Screen

Fotografujte pri každej príležitosti

Výbavu na fotenie v mobile tvorí fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón Samsung je vybavený 12Mpx zadným fotoaparátom, 8Mpx teleobjektívom, 12Mpx širokouhlým objektívom. Teleobjektív rozšíri vaše možnosti zachytiť detaily vzdialených objektov. To môže byť výhodné, pokiaľ chcete fotografovať zvieratá, športové akcie alebo architektonické prvky. Zvládne priblížiť objekt až 3×. Širokouhlý fotoaparát s krátkou ohniskovou vzdialenosťou umožňuje zachytiť široký záber scény. Používa sa na zachytenie širokých pohľadov a panorám, kde je kľúčové zaznamenať čo najväčšie vizuálne pole. S mobilom Samsung môžete natočiť videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Na dosiahnutie ostrých snímok je užitočná optická stabilizácia snímača. Pomocná prisvetľovacia dióda zlepšuje možnosti fotografovania alebo natáčania videí za horších svetelných podmienok.

Batéria mobilu so solídnou životnosťou

Mobilu Samsung zabezpečuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 4500 mAh, ktorá bez problémov zvládne celodennú až dvojdňovú záťaž. Môže sa chváliť rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 25 W a navyše rýchlym bezdrôtovým nabíjaním s výkonom 15 W. Telefón Samsung má dostatočne veľkú kapacitu batérie na to, aby mohol byť použitý na bezdrôtové dobíjanie ďalších smartfónov, inteligentných hodiniek alebo náramkov. Môže teda poslúžiť ako powerbank pre iné zariadenia, ktoré podporujú bezdrôtové dobíjanie. Maximálny výkon reverzného nabíjania predstavuje 4,5 W. Na napájanie je určený nabíjací port USB-C.

Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G Lifestyle
Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G Zadná strana

Mobil Samsung vám zaručí spoľahlivý výkon

Primárne funkcie a operácie mobilu Samsung ovláda operačný systém Android vo verzii Android 10 s nadstavbou Samsung One UI. Android je známy svojou otvorenosťou a širokým spektrom dostupných programov a aplikácií. Príjemným rozšírením sú nadstavbové mobilné služby Google Mobile Services, ktoré zaisťujú ďalšie doplnkové služby, ako je prístup k vyhľadávaniu, hudbe, mapám, fotografiám a ďalším. Operačná pamäť telefónu urobí radosť svojou veľkosťou 6 GB, vďaka ktorej môžete hrať hry a obsluhovať niekoľko aplikácií naraz. V prípade, že vám pamäť mobilného telefónu nebude stačiť, možno ju rozšíriť pamäťovou kartou typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB.

Telefón Samsung disponuje širokou škálou komunikačných možností

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom má na starosť NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktnú komunikáciu medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 cm. Využite možnosť bezkontaktného platenia v obchodoch pomocou svojho mobilu bez toho, aby ste museli vyťahovať kreditnú kartu. S funkciou WiFi na svojom telefóne môžete pohodlne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth prepojí telefón s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez prepojenia káblom. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Táto technológia umožňuje mobilným telefónom získavať presnú geografickú polohu, čo poslúži pre navigáciu, na mapovanie, zaznamenávanie trás, hľadanie blízkych miest a pre veľa ďalších aplikácií.

Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G Lifestyle

Komunikujte a užívajte si zábavu bez obmedzení

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám sprístupnia rýchle 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete, s ktorými sa sťahovanie veľkých súborov, sledovanie streamovaného obsahu a uskutočňovanie videohovorov stane úplne plynulým a bez problémov. Mobilný telefón ponúka možnosť volania cez internet, čo zahŕňa formu komunikácie, kedy sú hovory uskutočňované pomocou internetového pripojenia namiesto klasických telefónnych sietí. Komunikuje prostredníctvom VoLTE.

Pridané funkcie mobilu vždy potešia

Užite si každý deň naplno s mobilom Samsung. Stačí sa len dotknúť a telefón sa vďaka rozpoznávaniu odtlačku prsta odomkne. Pre dokonalý filmový zážitok alebo na hranie hier zahŕňa funkcia Dolby Atmos rozšírenú priestorovú reprodukciu zvuku. V jednom kanáli môže byť počutý zvuk streľby a v inom kanáli zase mechanika zbrane, to zaistí presnejšie a reálnejšie rozloženie zvuku v priestore. Pomocou MMS môžete s ostatnými zdieľať obsah, ktorý je rozmanitejší než len textové správy. Na smartfóne je k dispozícii funkcia OTG, ktorá umožňuje pripojiť ďalšie periférie, ako sú napríklad myš, klávesnica alebo USB disky. Využitím funkcie Samsung Desktop Experience môžete zmeniť mobil na stolný počítač. Pripojením externého monitora, klávesnice a myši získate podobné používateľské rozhranie ako na tradičnom počítači. Pomocou senzora priblíženia telefón spozná, keď je tvár blízko neho počas hovoru, a automaticky vypne displej na zabránenie náhodnému dotyku.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom) a nabíjací kábel (USB-C na USB-C)

Rozmery telefónu:

159,8 × 74,5 × 8,4 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

190 g

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 6,5"
Rozlíšenie displeja 2400 × 1080
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Hybridný slot
Slot na pamäťovú kartu Áno
Rozlíšenie zadnej kamery 12 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 32 Mpx
Rok predstavenia 2020

Funkcie

Funkcie Rýchle nabíjanie, Bezdrôtové nabíjanie, Rýchle bezdrôtové nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov v displeji, Reverzné bezdrôtové nabíjanie, Podpora MMS, OTG, Desktop režim (Samsung Dex), Dolby Atmos

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Odolnosť Vodoodolný
Stupeň krytia IP68
Verzia Gorilla Glass 3
Výška 159,8 mm
Šírka 74,5 mm
Hĺbka 8,4 mm
Hmotnosť 190 g
Farba Modrá

Displej

Uhlopriečka displeja 6,5 " (16,51 cm)
Typ displeja AMOLED
Vlastnosti displeja Gorilla Glass, HDR 10+
Obnovovacia frekvencia displeja 120 Hz
Jemnosť displeja 407 PPI
Tvar výrezu v displeji Kruh

Fotoaparát

Typ fotoaparátu Širokouhlý, Teleobjektív
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 1 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 12 Mpx
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom 8 Mpx
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom f/2,4
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu 12 Mpx
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu f/2,2
Rozlíšenie predného fotoaparátu 32 Mpx
Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,2
Maximálna svetelnosť f/1,8
Stabilizácia obrazu Optická
Optický zoom
Maximálne rozlíšenie videa 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps
Funkcie fotoaparátu Optický zoom, Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 4 500 mAh
Max. výkon drôtového nabíjania 25 W
Max. výkon bezdrôtového nabíjania 15 W
Max. výkon reverzného nabíjania 4,5 W
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 6 GB
Vnútorná pamäť 128 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 1 000 GB
Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 2,8 GHz (2 800 MHz)
Označenie procesora Qualcomm Snapdragon 865
Grafický akcelerátor Adreno 650

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Dátové služby 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty Nano SIM
Verzia Bluetooth 5
Volanie cez internet VoLTE

Konektory a senzory

Konektory USB-C
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity)

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení Nabíjačka (adaptér s káblom), Nabíjací kábel (USB-C na USB-C)

Software

Verzia operačného systému Android 10
Nadstavba Samsung One UI

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S20 FE 5G

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM) Samsung Knox

Modelový rad

Kód:  SAMO0203ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14