Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Android mobilné telefóny

Najrozšírenejší operačný systém Android je obľúbený okrem iného aj pre obrovské možnosti personalizácie. Android telefón ale musí spĺňať v porovnaní s iOS vyššie nároky na hardvér aj batériu. Ako sa medzi sebou líšia jednotlivé verzie tohto populárneho OS a ako si medzi telefónmi s Androidom vybrať?

Pokračovať
Spresniť parametre
1283 položiek

Android mobilné telefóny

Android mobily majú mnohé prednosti overené už veľkým počtom spokojných používateľov. Operačný systém Google android je úplne zadarmo. Zároveň je to veľmi flexibilný systém. Obrovské množstvo aplikácií vám umožní telefón prispôsobiť vašim potrebám. Nepochybne poteší, že veľká časť týchto aplikácií je voľne dostupná na stiahnutie bez nutnosti hradiť akékoľvek poplatky.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01