Obnoviť stránku

SAMSUNG Bespoke RB38C7B6D22/EF

+ 20 rokov záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
739,90 €

SAMSUNG Bespoke RB38C7B6D22/EF

Inovatívne funkcie chladenia. Jedinečný štýl chladničky Samsung Bespoke RB38C7B6D22/EF

Chladnička s mrazničkou SAMSUNG Bespoke sa prispôsobí vašim potrebám

Máte veľkú rodinu, ktorá si vyžaduje veľa jedla a veľa miesta? Chladnička s mrazničkou RB38C7B6D22/EF od spoločnosti Samsung za vás všetky kapacitné problémy súvisiace so skladovaním potravín s prehľadom vyriešia. Jeden dvojdverový model sa môže pýšiť kapacitou 390 litrov, pokiaľ ale potrebujete viac priestoru, ďalej ho je možné rozšíriť kombináciou s ďalšími modelmi, vrátane jednodverového v dvoch rozličných veľkostiach alebo ďalšie dvojdverové varianty. Pri nakupovaní tak už nebudetemusieť brať ohľad na to, či sa vám do chladničky všetko zmestí.

Kto šetrí, má za tri

Využite umelú inteligenciu v prospech svoj aj planéty. Počas nastavovania stačí zadať predpokladanú hodnotu pre účet za elektrinu. Ak je spotreba energie vyššia ako nastavený limit, chladnička Samsung Bespoke RB38C7B6D22/EF na základe analýzy umelej inteligencie automaticky spustí úsporný režim. Ten zníži celkovú spotrebu energie až o 15 %, čím zároveň chráni aj vašu peňaženku.

Priestor v chladničke Samsung Bespoke RB38C7B6D22/EF využitý na maximum

Asi každý sa niekedy stretol s navonok masívnou chladničkou, ktorá však vnútri neponúkala príliš veľa miesta. V prípade spotrebičov Samsung je to však iné. Aj keď si model RB38C7B6D22/EF zachováva štandardnú 600 mm hĺbku, jeho kapacita 390 litrov je veľmi štedrým nadštandardom. O to sa postarala technológia SpaceMax, ktorej efektívna izolácia umožňuje zoštíhlenie strán chladničky a tým pádom rozšírenie vnútorného priestoru. Vy tak môžete skladovať viac surovín bez starostí z nedostatku miesta.

Kombinovaná chladnička Samsung Bespoke RB38C7B6D22/EF, šetrná k životnému prostrediu aj vašej peňaženke

Prispejte aj vy k zelenšej budúcnosti. Exkluzívna aplikácia SmartThings Energy bola navrhnutá tak, aby vám pomohla regulovať spotrebu energie a poskytla tipy pre ešte hospodárnejšiu prevádzku – predovšetkým monitorovaním spotreby zariadenia v reálnom čase a jej porovnávaním s predchádzajúcim obdobím. To znamená, že ľahko zistíte, kedy spotrebovávate najviac energie, a taktiež si budete môcť nastaviť svoje vlastné ciele spotreby. Keď potom bude hroziť, že ich v danom mesiaci prekročíte,SmartThings Energy vás na to upozorní, čím vám dá príležitosť konať skôr, než bude neskoro.

Udržujte potraviny dlhšie čerstvé

Dbáte na organizáciu chladničky a trávite dlhé minúty vymýšľaním najvhodnejšieho spôsobu usporiadania potravín tak, aby sa nič nepokazilo a všetko bolo ľahko prístupné? Tak už sa prestaňte trápiť, pretože s naším najmodernejším modelom chladničky sa už nemusíte stresovať správnym umiestnením. Špičková funkcia All-Around Cooling monitoruje teplotu vnútri spotrebiča Samsung Bespoke RB38C7B6D22/EF a zaisťuje, že každá polica je chladená rovnomerne s maximálnou presnosťou od jedného rohu k druhému.Dômyselne umiestnené vetracie otvory tak zaisťujú maximálnu cirkuláciu studeného vzduchu, takže je o každú položku ideálne postarané, vďaka čomu si vaše potraviny zachovajú dlhotrvajúcu čerstvosť a pôvodnú kvalitu.

Chladnička s mrazničkou Samsung ľahko udrží a obnoví optimálnu teplotu

Udržte potraviny skladované v chladničke dlhodobo čerstvé, a to aj keď ju vaše deti pri pátraní po dobrotách neustále otvárajú a zatvárajú. S tým vám pomôže kovová chladiaca doska na zadnej stene Metal Cooling, ktorá udržuje vo vnútri spotrebiča studený vzduch a prípadné tepelné straty veľmi rýchlo obnovuje. Chladničke Samsung Bespoke RB38C7B6D22/EF navyše dodá prémiový vzhľad a v prípade zanesenia nečistotami sa čistí naozaj ľahko.

Až dvakrát dlhšia čerstvosť

Prispôsobte chladničku na mieru všetkým svojim potrebám. Inžinieri zo spoločnosti Samsung prišli s dômyselným riešením v podobe zásuvky Optimal Fresh+,  ktorú je možné v prípade potreby rozdeliť na dve zóny s odlišnými teplotami. Na skladovanie mäsa a rýb a udržanie ich čerstvosti je vhodnejšia ľavá strana, pretože je chladnejšia. Pravá strana s inou teplotou potom skvele poslúži na uloženie ovocia a zeleniny.

Primeraná vlhkosť zachovávajúca sviežosť

Dodajte potravinám prirodzene ideálne podmienky na zachovanie ich čerstvosti a chrumkavosti. Model RB38C7B6D22/EF je vybavený zásuvkou Humidity Fresh+, ktorá zachováva pôvodnú štruktúru, arómu a chuť jednotlivých pokrmov oveľa dlhšiu dobu. Jednoduchým otočením ovládacieho gombíka prispôsobíte vlhkosť vzduchu, čím vytvoríte optimálne podmienky na skladovanie rôznych druhov ovocia či zeleniny.

Prekonajte horúčavy s ľadovým ochladením

Je horúci letný deň a k vám pomaly prichádzajú hostia, ale nápoje nie sú dostatočne osviežujúce? Prémiová funkcia Power Cool je vašim dokonalým riešením. Či už ide o ovocnú limonádu, džús alebo miešaný drink, funkcia Power Cool ochladí vaše nápoje na dokonalú teplotu, aby ste ich mohli svojim blízkym podávať bez akéhokoľvek zdržiavania. A ak ste sa náhodou ocitli v časovej tiesni a vaše domáce nanuky nestihli včas zamrznúť na detskú oslavu, tlačidlo Power Freeze vaše až príliš tekuté pochúťkypremení na chutné ľadové dobroty, ktoré budú pre deti absolútnym hitom. Dokonca ho môžete použiť aj pri výrobe ľadu.

Dlhodobá tichá a efektívna prevádzka chladničky Samsung Bespoke RB38C7B6D22/EF

Energeticky výhodný, takmer bezhlučný, dlhodobo výkonný a navyše s predĺženou dvadsaťročnou zárukou. Taký je digitálny invertorový kompresor zabudovaný v chladničke RB38C7B6D22/EF. Prispôsobením rýchlosti na základe požadovanej miery chladenia šetrí energiu a optimalizuje chod pre dlhotrvajúci výkon.

Skutočný odraz vášho dokonalého vkusu

Eleganciu chladničky RB38C7B6D22/EF ešte viac umocnia jej krásne ploché dvierka s integrovaným dávkovačom vody a štýlovým zadným panelom. Praktický skrytý displej a klasická hĺbka 600 mm dodáva nádych sofistikovanosti, kým decentný šedý odtieň políc na víno a zásobníkov na potraviny do vašej kuchyne vnesie jedinečný nádych noblesy. Či už organizujete posedenie s priateľmi alebo si užívate pokojný večer, táto chladnička je dokonalým doplnkom vášho životného štýlu.

Vyššia odolnosť, ľahšie čistenie chladničky Samsung Bespoke RB38C7B6D22/EF

Ušetrite čas aj energiu, ktorú by ste bežne strávili upratovaním. Chladnička Samsung Bespoke RB38C7B6D22/EF sa môže pochváliť zadnou stranou Clean Back so špeciálnym hladkým povrchom, ktorý dokonale ochráni jednotlivé káble a cievky pred náhodným poškodením a zároveň zamedzí zachytávaniu prachu a ďalších nečistôt. Vám tak bude stačiť jediný pohyb, aby spotrebič mohol opäť žiariť zo všetkých strán čistotou.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky D
Ročná spotreba energie chladničky 211 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 276 l
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny) 114 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom B

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Nulový nábeh dverí, Smart funkcie
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost, Metal Cooling
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Doprava
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Pripojenie a kompatibilita chladničky

Pripojenie chladničky WiFi
Kompatibilita chladničky SmartThings
Inteligentné funkcie chladničky Informácie o stave, Monitoring spotreby, Mobilná aplikácia

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 4ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 3ks
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 8 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Čierna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 203 cm
Šírka chladničky 59,5 cm
Hĺbka chladničky 65,8 cm

Dizajn

Dizajn Klasický

Hmotnosť

Hmotnosť 81 kg

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky R600a

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky 210,8 cm
Šírka balenia chladničky 63,7 cm

Funkcie

Funkcie Total No Frost, Displej, LED osvetlenie, Metal Cooling
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Doprava
Nábeh dverí Nie
Klimatická trieda N, T, ST, SN

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model
Kód:  SACHL167
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RB38C7B6D22/EF
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03