Obnoviť stránku

Samsung ATIV One 7 černý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung ATIV One 7 černý

Štýlový all-in-one počítač vyrobený spoločnosťou Samsung, zameraný na čo najväčší pôžitok z multimédií. Na prvý pohľad vás zaujme dotykový displej s uhlopriečkou 23,6 "s rozlíšením FullHD (1920x1080), Poskytujúce čistý obraz a nadštandardné pozorovacie uhly 170 stupňov v horizontálnom smere a 160 stupňov vo zvislom smere bez akéhokoľvek skreslenia farieb. Na zabezpečenie čo najlepšieho audiovizuálneho zážitku je počítač doplnený o 14wattové reproduktory s výškovým reproduktorom a technológií Dolby. Tá garantuje bohatý a podmanivý zvuk v kvalite, za ktorú by sa nemuselo hanbiť nejedno kino. Okrem zamerania na multimédiá disponuje počítač niekoľkými špeciálnymi funkciami, Ktoré vám spríjemnia jeho používania.

Ovládanie ako z budúcnosti

Spomínate si na film Minority Report, v ktorom ovládal Tom Cruise počítač na diaľku pomocou dest rúk? Čo bolo pred 11 rokmi fantáziou sa dnes stáva skutočnosťou. Počítač môžete pohodlne ovládať jednoduchým pohybom zápästia zo vzdialenosti 1 metra - Nejedná sa o obyčajný výstrelok, táto funkcia je veľmi praktická. Napríklad pri varení alebo domácom upratovaní tak môžete ľahko ovládať prehrávanie hudby a nemusíte sa dotýkať obrazovky špinavými rukami. Samozrejmosťou je aj klasické dotykové ovládanie - použitá technológia umožňuje plne dotykové ovládanie pomocou všetkých desiatich prstov, Vďaka ktorej sa stanú aj bežné úkony zábavou.

Moderný hardvér s dostatkom výkonu

Počítač je osadený vyváženou skladbou komponentov pre zabezpečenie dostatku výpočtovej sily pre každý mysliteľný úkon. Srdcom počítača je procesorIntel Core i5-3470T z rodiny Ivy Bridge, ktorého maximálna frekvencia činí vďaka technológii Intel Turbo Boost až 3,6 GHz. O výpočty v grafických aplikáciách sa stará grafická karta AMD Radeon HD 7690 tá umožňuje plynulé prehrávanie videa vo vysokom rozlíšení a hranie obľúbených moderných hier. Konfiguráciu dopĺňa 8 GB operačnej pamäte DDR3 a pevný disk s kapacitou 1000 GB. Samozrejmosťou je aj podpora WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, USB 3.0, HDMI in/out a webkamera s HD rozlíšením.

Prvotriedny dizajn a prevedenie

Tento počítač je možno zároveň považovať za elegantný doplnok modernej domácnosti. Poznávacím znamením jeho čistého a minimalistického dizajnu je štýlovýkovový podstavec Archa mimoriadne tenký displejs odolným kovovým okrajom. Okrem formy sa pamätalo aj na funkčnosť - rámik obrazovky bol navrhnutý s ohľadom na podporou nových funkcií dotykového ovládania operačného systému Microsoft Windows 8. Sem patrí napríklad vyvolanie systémovej alebo aplikačný ponuky ťahaním prsta od okraja obrazovky. Okrem toho je s počítačom dodávaná aj ergonomická bezdrôtová myš a klávesnica, S ktorou je radosť pracovať.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 23,6 " (59,94 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 2,9 GHz (2 900 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,6 GHz (3 600 MHz)
Max TDP 35 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD Radeon
Model grafickej karty HD 7690M

Grafická karta

Základná doska

Socket Intel 1155

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11 a/b/g/n

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 8 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Počet slotov RAM 2 ks
Počet osadených slotov 2 ks

Výstupy

USB 2.0 3 ×
Grafické HDMI
Ďalšie LAN

Skrinka

Šírka 574,2 mm
Výška 438,8 mm
Hĺbka 189,9 mm
Hmotnosť 8,5 kg

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica
Kód:  TS007e
Produktové číslo:  DP700A3D-X01CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09