Obnoviť stránku

Salter Panvica wok 28cm Marble Collection BW02772G

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salter Panvica wok 28cm Marble Collection BW02772G

Chutný pokrm ázijského typu pre viac osôb pripravíte najlepšie v panvici Wok. Základom úspechu je rozvádzanie tepla po celom povrchu, kedy dno je najteplejšie, dá sa na ňom aj vyprážať a chladnejšie steny jedlo rovnomerne prehrievajú. Teraz sa vám ponúka panvica s revolučným mramorovým povrchom a hliníkovou vrstvou v dne (3,0 mm) a v stenách (2,0 mm).

Horný priemer je 28 cm, čo je práve ten správny rozmer na uvarenie večere pre štvorčlennú rodinu. Vzhľadom k malej veľkosti dna môžete jedlo pripravovať na nepatrnom množstve oleja, o to potom bude lacnejšie a zdravšie. Pokrm v tejto panvici pohodlne premiešate, bez toho, aby vypadávalo mimo panvicu. Oceníte aj studené silikónové madlá a držadlo. Sklenená pokrievka má otvor na odvádzanie pary, čo sa bude hodiť hlavne pre rýdzo európske dusenie pokrmov, ktoré si môžete v panvici tiež pripraviť. Rovné dno využijete na akomkoľvek type ohrevu vrátane indukcie.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 28 cm

Typ

Typ Wok
Kód:  SALPA002
Produktové číslo:  BW02772G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09