Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAGE BGR840 SMART

4,4 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
368,90 €

SAGE BGR840 SMART

Šikovné a zdravé grilovanie s grilom SAGE BGR840 SMART

Šikovný kontaktný gril SAGE BGR840 SMART umožní rýchlu prípravu šťavnatých steakov a ďalších grilovaných pokrmov priamo vo vašej kuchyni. Vďaka unikátnej konštrukcii môžete gril používať nielen ako kontaktný, ale aj ako otvorený BBQ gril, kedy na oboch doskách ľahko ugrilujete zeleninu, vajcia alebo palacinky. Nepriľnavý povrch grilovacích dosiek Quantanium navyše umožní zdravé grilovanie s minimálnym množstvom oleja.


Kľúčové vlastnosti kontaktného grilu SAGE BGR840 SMART

  • Šikovný kontaktný gril s unikátnou konštrukciou
  • Príkon 2 400 W
  • Integrovaná teplotná sonda
  • Variabilné nastavenie teploty 160 – 230 °C
  • Funkcia odpočinutie REST MEAT
  • Podsvietený LCD displej
  • Plochá spodná grilovacia doska a rebrovaná horná doska s nastaviteľnou výškou
  • Nepriľnavý povrch grilovacích dosiek Quantanium PFOA free
  • Senzor Element IQ deteguje pokles teploty a vyrovnáva teplo
  • Úložný priestor na prívodný kábel

Pripravte mäso podľa vlastných predstáv s kontaktným grilom SAGE BGR840 SMART

Kontaktný gril SAGE BGR840 SMART je vybavený integrovanou teplotnou sondou, vďaka ktorej pripravíte mäso presne podľa svojich predstáv. Vyberať môžete z 5 druhov prípravy mäsa (hovädzie, jahňacie, bravčové, kuracie a ryby) vrátane nastavenia intenzity prepekania. K dispozícii je tiež funkcia odpočinutie (REST MEAT), ktorá zamedzí prevarenie pokrmu a postará sa o rovnomerné rozprestretie šťavy a chuti.


Vyberacie grilovacie dosky s povrchom Quantanium

SAGE BGR840 SMART je vybavený hornou rebrovanou grilovacou doskou a spodnou hladkou grilovacou doskou, ktoré možno vzájomne prehodiť. Dosky zo spotrebiča ľahko vyberiete stlačením špeciálneho tlačidla, čo uľahčí ich umytie pod tečúcou vodou. Spodná doska má nastaviteľný sklon na rýchle odvedenie prebytočného tuku do odkvapkávacej misky. 


Senzory Element IQ

Grilovacie dosky sú vybavené špeciálnymi senzormi Element IQ, ktoré pri vložení pokrmu detegujú pokles teploty, čo následne vyrovnávajú jej zvýšením v danej oblasti. Vďaka tomu sa teplota na grilovacích doskách rýchlejšie zvýši na nastavenú hodnotu, čím sa zaistí rýchlejšie grilovanie ako pri bežných kontaktných griloch.


Podsvietený LCD displej

Na prehľadné nastavenie teploty, času prípravy a ďalších funkcií je gril vybavený prehľadným podsvieteným displejom a dvoma otočnými voličmi. Teplotu môžete regulovať v rozsahu 160 – 230 °C a po zapojení teplotnej sondy pomocou ovládacieho panela ľahko navolíte druh mäsa a typ jeho prípravy, aby bol výsledok vždy dokonalý.


                

Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na elektrinu
Typ grilu Kontaktný, Stolný, Prenosný

Materiál

Materiál grilu Antikorový, Kovový

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie 884 cm2
Šírka plochy na grilovanie 34 cm
Hĺbka plochy na grilovanie 26 cm

Rozmery grilu

Výška grilu 18 cm
Šírka grilu 41 cm
Hĺbka grilu 36,5 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 9,1 kg

Výbava

Výbava Displej, Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Regulácia teploty, Signalizácia chodu, Teplomer, Vyberateľný rošt

Vlastnosti

Príkon 2 400 W
Počet programov 5
Počet grilovacích plôch 2

Typ zásuvky

Krajina Česko

Ďalšie vlastnosti

Vhodný do umývačky Áno
Kód:  SAGBG840
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BGR840
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09