Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SAGE BES840 Espresso červené

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAGE BES840 Espresso červené

Moderný pákový kávovar Sage BES840 Espresso v dynamickom červenom prevedení zabezpečuje prípravu dokonalého espressa najmä vďaka systému nízkotlakového predparenia. Ten dodáva do sitka vodu o tlaku približne 2 - 4 bar, čím umožňuje káve v sitku napučať a uvoľniť tak maximálne jej chuť a arómu. Pri plnom tlaku je tak zabezpečená rovnomerná extrakcia kávy pre perfektné espresso. Elektronický PID systém kontroly vody navyše umožňuje nastaviť teplotu vody pri extrakcii kávy a takisto udržiavať jej konštantnú hladinu. Kávovar disponuje 360° otáčavou tryskou na paru a 1,8 l vyberateľným zásobníkom na vodu s filtračným systémom.

Kľúčové vlastnosti pákového kávovaru Sage BES840

  • Systém nízkotlakového predparenia pre maximálne uvoľnenie arómy a chuti kávy
  • Elektronický PID systém kontroly vody pre lahodné espresso podľa vašich preferencií
  • Tepelný systém Thermocoil
  • Funkcia "Clean me", ktorá indikuje potrebu spustiť čistiaci systém
  • Extra vysoký priestor umožňuje pripravovať tzv. long coffee
  • 15barové tlakové čerpadlo
  • 360° otáčavá tryska na paru
  • Príkon 1500 - 1750 W kávovaru Sage BES840 Espresso červený pre úžasne rýchlu prípravu kávy
  • Dynamické červené prevedenie

Tepelný systém pre dokonalú kávu

Kávovar Sage BES840 Espresso červený disponuje integrovaným systémom ohrevu vody thermocoil. Vďaka tomu sa voda rýchlo a ľahko ohreje na vami nastavenú teplotu, pričom kovové potrubia zaistí, že je teplota optimálna a stabilná, čo je pre dokonalé espresso veľmi dôležité. Model je naviac vybavený funkciou automatického vypúšťania horúcej vody, vďaka čomu nikdy nemôže dôjsť k spáleniu kávy. Iste oceníte aj doplnkové vlastnosti ako je pomôcka pre zarovnanie kávy, sprievodca tlaku či funkcia suchej kávy.

Našlapaný kávovar pre lahodný pôžitok

Pákový kávovar Sage BES840 Espresso červený je naviac vybavený i ďalšími skvelými funkciami, medzi ktoré patrí možnosť automatického i manuálneho nastavenia množstva extrahovanej kávy, vyberateľný kovový tamper pre natlačenie dávky kávy či ukazovateľ tlaku pri priebehu extrakcie kávy. Milovníci poriadnej dávky kávy ocenia extra vysoký priestor pre prípravu long coffee (veľkej kávy). Nespornú výhodu predstavujú aj funkcie ako je samostatný vývod horúcej vody, funkcia krátkeho predparenia, obnova továrenského nastavenia, automatické aj ručné nastavenie objemu kávy, funkcia suchej kávovej usadeniny pre odstránenie prebytočnej vody z kávy napchatej vo filtri, automatické vypustenie zbytkovej vody z vykurovacieho systému po použití funkcie pary, funkcia "Clean me" pre spustenie čistiaceho procesu a v neposlednom rade programovateľné množstvo kávy pre 1 alebo 2 šálky.

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Pákový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 750 W
Tlak čerpadla 15 bar
Objem nádržky na vodu 1,8 l

Funkcie

Všeobecné funkcie Príprava dvoch šálok naraz

Výbava

Mliečne riešenie Naparovacia dýza
Údržba a čistenie Samočistiaci systém

Farba

Farba Červená
Kód:  SAGBE050
Produktové číslo:  BES840RD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06