Obnoviť stránku

Sades Spellond Pro

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sades Spellond Pro

Pokiaľ zháňate herné slúchadlá, ktoré vám poskytnú všetko, čo ku kvalitnému hraniu potrebujete, potom sú pre vás Sades Spellond Pro v čierno/modrej farbe ideálnou voľbou. Kvalitné meniče a veľmi široký frekvenčný rozsah vám zaistia perfektný zvukový zážitok. Technológia Bongiovi Acoustics DPS obnovuje stratené zvukové detaily, normalizuje zvuk, umožňuje vychutnať si priestorové ozvučenie a zlepšuje celkový audio zážitok. Slúchadlá Sades Spellond Pro disponujú všesmerovým mikrofónom, ktorý zaručuje jasnú hlasovú komunikáciu. Samozrejmosťou je kvalitný a pohodlný dizajn so špeciálnou Sades sieťovinou a nastaviteľnou čelenkou, vďaka ktorému sa pri používaní slúchadiel budete cítiť príjemne a nebudú vás rušiť žiadne okolité hluky. 

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel Sades Spellond Pro

  • Široký frekvenčný rozsah a kvalitné meniče slúchadiel Sades Spellond Pro
  • Slúchadlá disponujú technológiou Bongiovi Acoustics
  • Kvalitný všesmerový mikrofón
  • Pohodlný dizajn, ktorý pomáha tlmiť okolitý hluk
  • Dva zvukové režimy pre jedného a viac hráčov
  • Funkcia vibrácií pre kvalitný basový efekt

Režimy zvuku a funkcia vibrácií slúchadiel Sades Spellond Pro

Slúchadlá Sades Spellond Pro podporujú dva režimy zvuku pri hraní. V režime pre jedného hráča (Single player mode) dosiahnete najjasnejšieho a najpôsobivejšieho audio zážitku. Režim pre viacerých hráčov (Multiplayer mode) redukuje niektoré menej dôležité zvukové komponenty a sústredí sa na vlastnú hlasovú komunikáciu a na hlasový kontrast. Vďaka funkcii vibrácií a reproduktorom s rozmermi 50 mm pracuje Spellond Pro veľmi dobre s basovým efektom, najmä v režime pre jedného hráča. Ovládanie režimov a funkcií slúchadiel Sades Spellond Pro je na kábli.

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC
Kód:  SADEa07
Produktové číslo:  SA-910Pro
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17