Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Ryžovary

Ryžovar je typ hrnca, ktorý funguje na princípe varenia na pare. Ryžu za vás uvarí tak, aby v nej zostali všetky potrebné vitamíny a minerály. Jednou z najpoprednejších funkcií ryžovarov je schopnosť rozpoznať, ako dlho je nutné ryžu variť, aby nedošlo k prevareniu. Prečo do svojho kuchynského vybavenia zaradiť aj hrniec na ryžu a na čo si dať pri výbere pozor? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Pokračovať
Spresniť parametre
103 položiek

Ryžovary

Ryžovary sú špeciálne hrnce na varenie ryže, ktoré fungujú na princípe varenia v pare. Ak máte tento pokrm radi a chcete si uľahčiť jeho prípravu, hrniec na varenie ryže je pre vás ideálnym pomocníkom do kuchyne. Ryžovar vás ušetrí od pripálených hrncov a ryže bez chuti. Objavte výbornú chuť kvalitnej ryže, tak, ako je zvykom v krajinách, kde je konzumácia ryže tradíciou. Varič ryže je vhodný pre všetky druhy ryže, a pritom si jeho použitie rýchlo osvojíte.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02