Obnoviť stránku

Sencor SRM 1550SS

4,6 86 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
25,90 €

Sencor SRM 1550SS

Sencor SRM 1550SS je špeciálny elektrický hrniec na varenie všetkých druhov ryže vrátane tej na Sushi. Funguje na princípe varenie v pare, má vonkajší plášť z antikoru a objem 1,5 l, takže stačí na uvarenie 1 300 g ryže. Vnútorná nádoba má nepriľnavý povrch, ktorý sa postará o to, že sa vám hotová ryža nebude lepiť na steny. Navyše je vyberateľná, preto sa ľahko čistí. 
Po dovarení sa zariadenie automaticky prepne do režimu Keep Warm, v ktorom vie uchovať pokrm teplý až po dobu 6 hodín. Súčasťou je sklenená pokrievka s otvorom na únik prebytočnej pary. Praktické sú rukoväte po oboch stranách hrnca, svetelné kontrolky prevádzky alebo protišmykové nôžky. Bezpečnosť zaisťuje ochrana proti prehriatiu a vyvareniu vody. Súčasťou balenia je špeciálna špachtla a odmerka na ryžu a vodu.

Rozmery:

290 x 290 x 230 mm

Hmotnosť:

2 kg

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ryžovar

Objem

Objem 1,5 l

Funkcie

Funkcie Udržanie teploty, Ochrana pred prehriatím, Automatické vypnutie

Vlastnosti

Príkon 500 W
Objem 1,5 l
Kód:  SRM1d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SRM 1550SS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19