Obnoviť stránku

Rýchlovarné kanvice ETA

Varné kanvice ETA

Rýchlovarné kanvice ETA: overená kvalita a elegancia v jednom

Tradičný český výrobca domácich spotrebičov ETA si už od roku 1943 buduje dôveru naprieč generáciami svojimi kvalitnými a spoľahlivými výrobkami, medzi ktoré patria aj rýchlovarné kanvice. Či už túžite po šálke teplého čaju, lahodnej kávy alebo chutnej instantnej polievke, rýchlovarná kanvica ETA je vaším spoľahlivým spoločníkom. Nezáleží na tom, či preferujete moderný vzhľad alebo retro štýl, rýchlovarné kanvice ETA sú tu na mieru potrebám každého – v rôznom objemovom a materiálovom vyhotovení so širokou škálou funkcií. Rýchlovarná kanvica ETA skrátka obohatí vašu kuchyňu ako funkčný dizajnový klenot.

Nerezová rýchlovarná kanvica ETA

Kvalitná nerezová rýchlovarná kanvica ETA vnesie do vašej kuchyne komfort a štýl

Nerezové rýchlovarné kanvice ETA kombinujú eleganciu s prvotriednou kvalitou a bezpečnosťou. Nerez zaručuje spotrebiču dlhú životnosť, estetický vzhľad a jednoduchú údržbu. Kanvica ETA ponúka nevídaný komfort pri každodennom používaní vďaka funkciám, ako je KEEP WARM, regulácia teploty alebo napríklad automatické vypínanie. Dvojplášťové vypracovanie proti popáleniu a trojnásobný bezpečnostný systém zase zaisťujú bezpečnú obsluhu. S detailmi, ako je štýlové podsvietenie a vyberateľný filter, sa antikorové rýchlovarné kanvice ETA stávajú nielen praktickým, ale aj oku lahodiacim doplnkom kuchyne.

Dizajnové a retro ETA kanvice: estetické vyhotovenie na mieru každej kuchyni

Dizajnové a retro ETA kanvice prinášajú dokonalú kombináciu elegantného vzhľadu a bohatej funkčnej výbavy. Moderné sklenené modely oslnia nielen svojím prepracovaným dizajnom, ale aj štýlovým LED podsvietením, zatiaľ čo kombinácia nadčasového plastového povrchu s funkčným antikorovým jadrom umožní bezpečnú manipuláciu a široký výber farieb plášťa. Či už preferujete bielu, čiernu alebo trendy červenú, ETA kanvica vyhovie vkusu každého. Retro ETA kanvica zase dodá kuchyni nádych minulých rokov a rozšíri vašu kolekciu retro spotrebičov.

Dizajnové a retro varná kanvica ETA
Kanvica ETA s reguláciou teploty

Rýchlovarná kanvica ETA s reguláciou teploty na dokonalú prípravu každého nápoja

Rýchlovarná kanvica ETA s reguláciou teploty zaistí personalizovanú prípravu vašich obľúbených nápojov. Ponúka plynulé prispôsobenie teploty od 40 °C do 100 °C, umožňuje teda perfektnú prípravu nápojov aj pokrmov od dojčenských kaší cez zelené čaje až po bylinky. Vďaka ideálnej teplote je zachovaná optimálna chuť aj množstvo vitamínov. Modely so skleneným vyhotovením plášťa môžu navyše ponúknuť farebné podsvietenie podľa rôznych teplôt. Pri 50 °C svietia zeleno, s každým ďalším teplotným stupňom mení podsvietenie farbu až do červenej pri bode varu. Kanvica ETA tak vytvára estetický zážitok počas prípravy každého nápoja.

Spresniť parametre
38 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06