Obnoviť stránku

ETA 1604.90000 Adéla

4,7 57 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
25,90 €

ETA 1604.90000 Adéla

Českého výrobcu ETA s viac ako 70-ročnou tradíciou netreba dlho predstavovať. Rýchlovarná kanvica Vanda je vhodná pre jednotlivca, prípadne pár, ktorému ponúka objem rovný 1 liter a optimálny príkon 1 600 W. Praktickosť zabezpečuje predovšetkým vyberateľný a umývateľný filter vo výlevke a obojstranný ukazovateľ stavu vody.

Zameraná na dizajn

Kombinácia nehrdzavejúcej ocele a čiernej farby zapadne do každej kuchyne. V držadle kanvice je umiestnené tlačidlo pre otváranie výklopného viečka. Na spodnej strane základne je priestor pre navinutie kábla, ktorý vám už nebude prekážať alebo kaziť celkový dojem pri pohľade na váš interiér.

Je bezpečná

Spoľahnúť sa môžete na funkciu automatického vypnutia pri dosiahnutí bodu varu. Takisto oceníte bezpečnostnú poistku proti prehriatiu a chodu naprázdno. Svetelná signalizácia vás upozorní na to, že je kanvica zapnutá. Vykurovacie teleso je skryté pod nehrdzavejúcim dnom, čo okrem vyššej bezpečnosti podstatne zjednodušuje aj údržbu celého vnútrajška.

Kľúčové vlastnosti

  • Menší objem kanvice vhodný pre jednotlivcov a páry
  • Prítomnosť radu bezpečnostných prvkov
  • Jednoduchý, pritom veľmi elegantný dizajn
  • Jednoduchá údržba
  • Priestor pre navinutie prívodného kábla

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1 l
Vlastnosti Filter, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 1 600 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Antikoro
Kód:  EAN1152b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ETA160490000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11