Obnoviť stránku

Rowenta X-Trem Power Cyclonic Parquet RO6235

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rowenta X-Trem Power Cyclonic Parquet RO6235

EXTRÉMNE TICHÝ, EXTRÉMNE ERGONOMICKÝ.
Extrémna výkonnosť vydrží až 3x dlhšie vďaka pokročilej cyklónovej technológii a dvojitému systému filtrácie.


Značka Rowenta založená v Nemecku už v roku 1884 prináša prelomové inovácie uľahčujúce život. Nezaprie krajinu svojho pôvodu, atribúty ako je kvalita, vysoký výkon, presnosť, odolnosť, robustnosť a dôraz na ergonómiu premietajú v celom portfóliu. Zároveň vyniká jedinečným dizajnom predných francúzskych dizajnérov. Vývoj vysávačov Rowenta prebieha vo Francúzsku, neďaleko Paríža, kde je súčasťou komplexu tiež výskumné centrum zameriavajúce sa na inovácie a priekopníctvo v oblasti odhlučnenie, ergonómia a úspory elektrickej energie. Výkonné ekologické motory Rowenta s nízkou spotrebou energie a optimálnym prúdením vzduchu zachovávajú rovnako vysokú účinnosť vysávania ako modely 2 000 W. Nemenej dôležitou súčasťou komplexu je testovacie centrum, kde sa vysávače podrobujú náročným, 650 hodín trvajúcom testom kvality materiálu, ovládacích prvkov, komponentov a motora (simulujúce 10 rokov nepretržitého používania), aby odolali náročnému a intenzívnemu zaobchádzanie. Vynikajúcu úroveň filtrácie spočíva v Rowenta viacstupňovom filtračnom systéme. Pokrokové vlastnosti vysávačov Rowenta sú potvrdené aj v rámci energetických štítkov podľa regulácie Európskej únie.

Hlavné výhody

Extrémny výkon po dlhú dobu
- Pokročilá cyklónová technológia: oddeľuje nečistoty od vysávaného vzduchu (fáza 1) a udržiava vysokú saciu účinnosť po dlhú dobu.
- Dvojitý systém filtrácie: Fáza 2: filtrácia vzduchu vysoko absorpčný penou Fáza 3: filtrácia vzduchu HEPA filtrom.
- Extra účinná sacia hubica.
Ochranný nárazník
- Ešte viac uľahčuje vysávanie bez obáv o nábytok. Samozrejmosťou je elektronická regulácia výkonu pre nastavenie výkonu podľa typu vysávaného povrchu


Vhodný pre alergikov
- Filtrácia HEPA 13 zachytí 99,99% všetkých nečistôt vrátane alergénov, ako sú roztoče, peľ, dym a iné.


Extrémne účinný
- Vysoko účinná sacia hubica Rowenta je výsledkom viac ako päťročného výskumu a umožňuje dokonalý upratovanie kobercov aj tvrdých podláh.
- Extrémna účinnosť vysávania na tvrdých podlahách, hodnotenie "A"; doprajte svojim parketám či plávajúcim podlahám maximálnu starostlivosť, navyše aj vďaka parketové hubicu.


Extrémne ergonomický
- Nový rad príslušenstva Ergo Comfort Silence vyvinutá pre väčší komfort pri vysávaní.
- Rukoväť ERGO KOMFORT sa 3 pozíciami úchopu: 1. "power area" pre silnejší prítlak 2. "liberty area" pre vysávanie pod nábytkom 3. "posture area" pre ľahké vysávanie vo vzpriamenej polohe šetriace chrbát. Unikátne ovládanie sacej sily na rukoväti.
- Integrovaný kefka na nábytok na rukoväti je vždy po ruke, dokonale poslúži miesto prachovky pri vysávaní políc, nerovných predmetov i klávesnice.
- Optimálna manévrovateľnosť vďaka 2 veľkým kolesám.

Rowenta Silence Force Extreme Eco

-Pevné Úchopy pre silnejší prítlak

-POD NÁBYTKOM pre extra zníženie a dosah

-VZPŘÍMENÝ POZÍCIA pre ľahké vysávanie vo vzpriamenej polohe šetriace chrbát

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 82 dB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 7,07 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  ROWVB006
Produktové číslo:  RO6235EA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06