Obnoviť stránku

Rowenta CV5372F0 Studio Dry 2100 Effiwatts

4,8 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rowenta CV5372F0 Studio Dry 2100 Effiwatts

Rýchle a jednoduché sušenie vlasov s fénom na vlasy Studio Dry od Rowenty

Špičkové výsledky v rekordnom čase - tie vám zaručí vysoko výkonný fén na vlasy Rowenta Studio Dry, ktorý vás poteší spotrebou energie nižšou až o 20%*. Koncentrátor Triple Air Precision nasmeruje vzduch s maximálnou presnosťou, čím vám pomôže docieliť dokonalú kontrolu nad úpravou účesu. Môžete si vybrať z 3 pozícií prúdu a teploty prúdiaceho vzduchu, fén vyhovie vašim individuálnym potrebám. Styling zakončite prúdom chladného vzduchu. Ten účes zafixuje aj bez použitia tužidla tak, aby váš výsledný účes vydržal po dlhú dobu.


Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - výkon 2100 Effiwatts

Účinný pomocník na úpravu vašich vlasov

Rowenta zvýšila vysúšací výkon, ktorý pri féne na vlasy Studio Dry dosahuje 2 100 Effiwattov, čo je výkon ekvivalentný fénu s príkonom 2 100 W. Skutočná spotreba energie sa ale drží vo výške len 1 700 W. To je zaistené kónickým tvarom vykurovacieho telesa, vylepšenou konštrukciou motora a kovovou mriežkou vstupu vzduchu.

* Model 1 700 W v porovnaní s modelom 2 100 W od rovnakého výrobcu


Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - koncentrátor Triple Air Precision

Majte všetko pod kontrolou

Fén na vlasy Studio Dry ponúka jedinečný koncentrátor Triple Air Precision, ktorý perfektne nasmeruje prúd vzduchu tam, kde ho práve potrebujete. Vy tak máte tvorbu účesu neustále pod kontrolou a zároveň urýchlite proces vysúšania.

Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - 3 pozice proudu vzduchu a teploty

Prispôsobí sa vám

Nastavte si tú najvhodnejšiu teplotu a rýchlosť podľa typu vlasov a zvoleného účesu. Máte na výber 3 intenzity nastavenia.

Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - chladný vzduch

Dlhotrvajúci efekt

Po dokončení úpravy vlasy nezabudnite zafixovať. Stlačte tlačidlo prúdu studeného vzduchu, aby váš výsledný účes zostal zafixovaný čo najdlhšiu dobu.

Fén na vlasy Rowenta Studio Dry je lehký

Komfort je základ

S fénom na vlasy Rowenta Studio Dry sa vám bude skutočne dobre pracovať - použitie je maximálne pohodlné a jednoduché. Určite oceníte ľahký, dobre vyvážený dizajn aj kompaktnú veľkosť pre ľahkú manipuláciu. Dlhý (1,8 m) prívodný kábel vás počas fénovania nebude nijako obmedzovať.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 1 700 W
Počet rýchlostí 3
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 1,8 m
Nadstavce Koncentrátor

Farba

Farba Čierna
Kód:  ROWFV009
Produktové číslo:  CV5372F0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03