Obnoviť stránku

Rowenta RO 592511 SilenceForce Extreme Eco

4,8 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rowenta RO 592511 SilenceForce Extreme Eco

Vysávanie nemusí predstavovať len namáhavú a hlučnú prácu. Rowenta RO 592511 SilenceForce Extreme Eco je najtichší vysávač na svete. Jeho prevádzka s extrémne nízkou hlučnosťou, len 62 dB, nikoho nebude rušiť. Moderný vysávač ponúka kapacitu vrecka s objemom 5 litrov. Vybavený je tiež vysoko kvalitným filtrom HEPA 13, Ktorý nevypúšťa prach a nachytané alergény späť do vzduchu. Eco prevedení ponúka až50% úsporu energie.
Vysoko výkonný prístroj vám zaručí plynulý pohyb po kobercoch i parketách. Vďaka teleskopickej kovovej trubici Ergo Comfort Silentľahko a pohodlne vysajete väčšej miestnosti. Disponuje tiež univerzálny sacou hubicou pre všetky typy podláh. Pre šetrné vysatie tvrdých povrchovvyužite špeciálny nástavec. V príslušenstve ďalej nájdete integrovaný multifunkčný kefavhodný pre koberce a predložky. Efektívne nachytá všetky chlpy a prach. Pre vysatie ťažko dostupných miest využite teleskopický štrbinový nástavec. Nábytok ľahko očistíte pomocou hubica na čalúnenie.
Výkon môžete pohodlne elektronicky regulovať. Oceníte tiež indikátor plnosti vrecka. Včas vás upozorní na jeho výmenu. Výhodou sú kompaktné rozmery, Vďaka ktorým vysávač ľahko uložíte do každej skrine či šatne. Vysávač Rowenta RO 592511 je vykonaný v modernom čiernom dizajne.
Doplňujúce informácie:
Príslušenstvo:
Kovová teleskopická trubka Ergo Comfort SilentUniverzálna sacia hubica na všetky typy podláhHubica na parkety/tvrdé podlahyHubica na čalúnenieIntegrovaný multifunkčný kefaTeleskopický štrbinový nástavec

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 1 100 W

Hlučnosť

Hlučnosť 62 dB

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAD1108m
Produktové číslo:  RO592511
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07