Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441

4,7 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441

Koberce, alebo parkety? Lino alebo plávajúca podlaha? Teraz už nemusíte premýšľať, akú podlahovú krytinu si môžete domov zaobstarať, pretože vysávač Rowenta zvládne všetko. Vysaje všetko - rozsypanú kávu z dlažby v kuchyni, omrvinky z pod stola v jedálni, mačacie chlpy z gauča. To všetko v rámci tichej prevádzky, ktorá vás nebude rušiť od žiadnej z vašich aktivít, či už je to práca, alebo zábava a odpočinok.

Kľúčové vlastnosti

  • Všetky druhy povrchov
  • Sáčok HEPA Hygiene+
  • Indikátor výmeny sáčku
  • Akčný rádius 11 metrov
  • Navíjanie prívodnej šnúry
  • Teleskopická sacia trubica

Za málo peňazí veľa muziky

Teleskopickú kovovú trubicu jednoducho doplňte jedným z výmenných nástavcov a začnite vysávať. Okrem klasického Deep Clean máte k dispozícii hubicu určenú na parkety a tvrdé povrchy alebo kefku na nábytok, respektíve štrbinovú hubicu. S týmto vysávačom tak vysajete celý byt či dom bez námahy a jednoducho - zapojte prívodnú šnúru s dĺžkou 8,4 metra do zásuvky a náhle máte 11metrový rádius. Pustite sa do preskúmavanie všetkých zákutí vášho domova - aj tých, o ktorých ste doteraz netušili, že existujú.

Tiger medzi vysávačmi

Vysávač Rowenta Silence Force Extreme Eco je, ako je už z názvu zrejmé, extrémne účinný. A to ako na kobercoch, tak na tvrdých podlahách, v oboch prípadoch dosahuje triedy účinnosti A. Systém filtrácie HEPA Hygiene+ zachytí aj tie najmenšie prachové čiastočky a vy tak budete môcť v pokoji dýchať a nebudete musieť mať strach o deti, ktoré sa hrajú v izbičke na koberci. Dosiahnete najvyššieho výkonu a pritom budete používať ekologicky šetrný motor.

Povie vám, kedy je plný

Už nemusíte po každom vysávaní kontrolovať, či nie je sáčok plný. Vysávač je vybavený indikátorom plného vrecka, čím si sám hovorí o jeho výmenu. Ale nebojte sa, nebude to často, pretože kapacita vrecka je 4,5 litra, takže nejakú dobu vydrží - v závislosti od toho, čo a ako často budete vysávať. Vďaka tomu bude prevádzka vysávača ekonomická a ekologicky šetrná, pretože nebudete musieť meniť sáčok skôr, ako vysávač sám nahlási, že už sa naplnil. V príslušenstvo potom nájdete univerzálnu hubicu Deep Clean, parketovú hubicu a kefku na nábytok/štrbinovú hubicu 2v1.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 750 W

Hlučnosť

Hlučnosť 66 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 37 cm
Výška 34 cm
Hĺbka 56 cm
Hmotnosť 8,5 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  ROWVS015
Produktové číslo:  RO6441
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08