Obnoviť stránku

Rowenta Silence Force Compact RO4627

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rowenta Silence Force Compact RO4627

Vysávanie už nemusí znamenať len namáhavú, hlučnú a zdĺhavú činnosť.Rowenta Silence Force Compact RO4627 je vysoko výkonný a extrémne tichý vysávač. Ponúka kapacitu pre 3,5 litrové vrecko. Po jeho naplnení sa rozsvieti šikovný indikátor, ktorý vás včas upozorní na jeho výmenu. Moderný vysávač je vybavený aj filtrom HEPA 12, ktorý zachytí aj tie najmenšie čiastočky nečistôt a prachu. Výkon sa dá pohodlne regulovať podľa potreby. Všetko sa veľmi ľahko ovláda integrovanými tlačidlami. Pomocou dômyselne navrhnutej hubici Delta Silence Force spoľahlivo vyčistíte aj tie najhustejšie koberce a so štrbinovým nadstavcom sa dostanete do všetkých škár a ťažko dostupných miest. 
S teleskopickou kovovou trubicou pohodlne dosiahnete aj do veľkej diaľky. Prívodný kábel s dĺžkou 6 metrov vám umožní voľný pohyb po miestnosti. Oceníte elegantný dizajn vo svetle béžovom vyhotovení.
Doplňujúce informácie:
Dodávané príslušenstvo:
Sacia hubica Delta Silence ForceŠtrbinová hubica

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 2 100 W

Hlučnosť

Hlučnosť 71 dB

Farba

Farba Béžová
Kód:  EAD1103c
Produktové číslo:  RO4627
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01