Obnoviť stránku

Rowenta RO7485EA Silence Force Extreme

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rowenta RO7485EA Silence Force Extreme

logo Rowenta

Rowenta Silence Force Extreme

Vreckový vysávač Rowenta Silence Force Extreme RO7485EA

Extrémne výkonný a tichý vreckový vysávač Rowenta Silence Force zaručí dokonalé a pohodlné upratovanie vašej domácnosti. Inovatívna hubica POWER AIR sa postará o dôkladné čistenie každého povrchu vrátane kobercov. Okrem vynikajúceho výkonu sa vysávač pýši neuveriteľne nízkou spotrebou v energetickej triede. Navyše disponuje pokročilou ergonómiou, účinným filtračným systémom a bohatým príslušenstvom na efektívnejšie upratovanie.



Účinnosť 5*

Účinnosť 5*

Ultra tichá technológia spoločne s novou patentovanou sacou hubicou POWER AIR zabezpečí mimoriadny komfort počas upratovania s vynikajúcou účinnosťou 5* na každom povrchu.

Hubice Power Air

Inovatívna hubica Power Air

Inovatívna dvojpolohová hubica POWER AIR je navrhnutá tak, aby si poradila aj s tým najnáročnejším upratovaním. Vďaka účinnosti hĺbkového čistenia a bezchybnej klzkosti na každom povrchu sa vždy postará o vynikajúce výsledky.

Tichý chod

Absolútne tichá prevádzka

Technológia Extreme Silence zaistí tichý chod vysávača aj pri plnom výkone. Hladina hlučnosti nepresiahne 66 dB, čo je len o niečo viac ako hladina bežného hovoru.

Sáčky Hygiene+

Hygienická výmena vreciek

Nové vrecká Hygiene+ sú vbavené samozatváracou klapkou, ktorá zaistí ich jednoduchú výmenu bez oblakov prachu, čo prináša väčšie pohodlie a hygienu, ktorú ocenia nielen alergici.

Motor EffiTech

Technológia motora EffiTech

Nový systém motora EffiTech zaistí výkonnejšie sanie prachu a nižšiu spotrebu energie, vďaka čomu dosahuje maximálnu energetickú účinnosť.

Permanentní filtry

Účinné permanentné filtre

Pri vysoko účinnej filtračnej technológii permanentných filtrov na výstupe vzduchu už nie je potrebné pri použití originálnych vreciek Hygiene+ meniť filtre.

ľahké skladovanie

Ľahké skladovanie

Pre ľahké skladovanie je vysávač vybavený samonavíjacím systémom napájacieho kábla jednoduchým stlačením tlačidla a integrovaným priestorom na uloženie príslušenstva. Vďaka tomu ho budete mať vždy poruke.

pohodlná manipulácia

Pohodlná manipulácia

Vysávač je vybavený 360° otočnými kolieskami, ktoré ponúkajú väčšiu voľnosť pohybu do všetkých smerov a ľahké manipulovanie s prístrojom počas upratovania.

ergonomická rukoväť

Ergonomická rukoväť

Nová rukoväť s vylepšeným ergonomickým dizajnom je vybavená komfortným držiakom a intuitívnymi ovládacími prvkami, ktoré sa postarajú o mimoriadne pohodlné upratovanie.

Opraviteľný výrobok - 10 rokov

Opraviteľný výrobok – 10 rokov

Rowenta pri tomto produkte zaručuje nízkonákladovú a rýchlu dodávku náhradných dielov počas desiatich rokov a 6 500 servisných stredísk na celom svete.

Výkonný vysávač s úspornou prevádzkou
Ergonomický dizajn

Technická špecifikácia

  • Príkon: 400 W
  • Filtrácia: Trojúrovňová
  • Objem zásobníka na prach: 4,5 l
  • Ročná spotreba elektrickej energie: 16 kWh/rok
  • Úroveň hluku: 66 dB (A)
  • Dĺžka prívodnej šnúry: 8,4 m
  • Akčný rádius: 11 m
  • Hmotnosť: 9,5 kg
  • Farba: Čierna
  • Vyrobené: Francúzsko

Funkcia

  • Sacia hubica Power Air: ÁNO
  • Ukazovateľ plného vrecka: ÁNO
  • Teleskopická rukoväť: ÁNO
  • Rukoväť na prenášanie: ÁNO
  • Nárazník 360°: ÁNO
  • Príslušenstvo: Mini turbokefa, maxi turbokefa, parketová hubica Softcare, podlahová trubica, štrbinová hubica XL, PRECISION FLEX štrbinová hubica, multifunkčný nadstavec

Hodnotenie vysávačov je podľa Rowenty založené na 5 kľúčových faktoroch: vysoký výkon zachytávania prachu na koberci a na tvrdých podlahách, úroveň filtrácie, ekologická šetrnosť a úroveň hlučnosti. Nový štítok s hviezdami tak definuje výkonnosť a hlučnosť vreckových a bezvreckových vysávačov Rowenta.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový, Autovysávač

Výbava a príslušenstvo

Hubica Kombinovaná, Parketová, Štrbinová
Kefy Rotačná

Príkon

Príkon 400 W

Hlučnosť

Hlučnosť 66 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 52,8 cm
Výška 29,8 cm
Hĺbka 26,5 cm
Hmotnosť 9,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  ROWVS027
Produktové číslo:  RO7485EA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08