Obnoviť stránku

Rowenta Multiglam Styling Set CF8361D0

3,7 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rowenta Multiglam Styling Set CF8361D0

Sada od Rowenta je najkompletnejší stylingová sada pre úpravu širokej škály okúzľujúcich účesov a plný objem od korienkov. Hlavná výhoda je ukrytá vo funkcii ionizácie, ktorá zaisťuje maximálnu lesk a hebkosť vašich vlasov a to najmä vďaka eliminácii statickej elektriny. Pomocou špičkového výkonu 1200 W dosiahnete profesionálneho a rýchleho vysúšania.

Nástavce:

  • Narovnávací kefa
  • Rootlifter s keramickým povrchom
  • Veľký guľatý termokefa 38 mm
  • Malý guľatý kefa 20 mm
  • Nadstavec na koncentráciu vzduchu
  • Rozmery: 390 x 50 mm

Súčasťou dodávky je aj päť nástavcov. Teplovzdušný narovnávací kefa pre ľahké uhladenie a dodanie prirodzeného lesku. Exkluzívna nástavec Rootlifter s keramickým povrchom. Hrebeň ľahko rozčesáva vlasy a nahriate keramické lopatky im potom dodávajú tvar a objem od korienkov. Veľký guľatý termokefa o priemere 38 mm dokonale vysuší vlasy a dodá im maximálny lesk. Jednoduchého tvarovanie účesu ofiny či dokončenie stylingu dosiahnete pomocou malého okrúhleho nástavca. Nechýba ani nástavec na koncentráciu vzduchu pre ešte efektívnejšie vysúšanie.
Voliť môžete z dvoch stupňov výkonu výstupu vzduchu. Samozrejmosťou je okrem tlačidla on / off tiež možnosť studeného vzduchu a súčasťou balenia je puzdro na bezpečné uloženie.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Studený vzduch

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Počet teplôt 2

Farba

Farba Čierna
Kód:  ROWKF004
Produktové číslo:  CF8361D0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03