Obnoviť stránku

Rowenta IPL Derma Perfect Instant Soft EP9600F0

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rowenta IPL Derma Perfect Instant Soft EP9600F0

Rýchla a bezbolestná epilácia

Dosiahnite dokonale hladkú pokožku v rekordne krátkom čase! Nová generácia epilátorov IPL na domáce použitie je založená na unikátnej technológii Active Pulse, ktorá sa používa v profesionálnych salónoch a zaručí viditeľné a dlhotrvajúce výsledky.


Viditeľné výsledky už po prvej aplikácii

IPL (intenzívne pulzné svetlo) zaistí bezbolestnú a bezpečnú epiláciu s jedinečnou účinnosťou. Instant Soft zacielenie lúča dokonale riadi aktívny prúd tohto svetla prenikajúceho do folikulu, kde sa chĺpok uvoľní a zabráni sa jeho opätovnému rastu. Viditeľnú redukciu chĺpkov zbadáte už po prvom použití.


Bezpečnosť pre pokožku a oči

Inteligentný detektor odtieňa pokožky zablokuje svetelný impulz, ak je pokožka príliš tmavá. Nemusíte sa obávať ani nechcených zábleskov mimo ošetrovanú oblasť, prístroj zablokuje svetelný impulz, pokiaľ nie je okienko prístroja úplne v kontakte s pokožkou.


Dvakrát rýchlejšie použitie

Patentovaný systém Pro Precision zaistí rovnomerné ošetrenie pokožky, takže sa nemusíte báť vynechaných miest. Vďaka tomu ušetríte nielen čas, ale aj predĺžite životnosť prístroja. Systém rotačného valčeka navyše zabezpečí vysokú presnosť a rovnomernú epiláciu celej pokožky bez zabudnutých miest.


Quartz lampa s dlhou životnosťou

Epilátor využíva profesionálnu kremíkovú Quartz lampu s dlhou životnosťou, ktorá poskytuje 150 000 impulzovLampa je vymeniteľná, takže si za desatinu ceny môžete zaobstarať  „ďalší prístroj“ a podeliť sa oň napríklad s kamarátkou či s ďalšími členmi rodiny.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ IPL

Vybavenie a funkcie

Funkcie UV filter, Snímač odtieňa pokožky

Vlastnosti

Počet režimov 2

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  ROWEP003
Produktové číslo:  EP9600F0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07