Obnoviť stránku

Rowenta Ergo Force Cyclonic RO6743EA

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rowenta Ergo Force Cyclonic RO6743EA

SKVELÝ NÁPAD PRE MALÝ PRIESTOR - SILNÝ A KOMPAKTNÝ bezvreckový CYKLÓNOVÝ VYSÁVAČ.

Značka Rowenta založená v Nemecku už v roku 1884 prináša prelomové inovácie uľahčujúce život. Nezaprie krajinu svojho pôvodu, atribúty ako je kvalita, vysoký výkon, presnosť, odolnosť, robustnosť a dôraz na ergonómiu sa premietajú v celom portfóliu. Zároveň vyniká jedinečným dizajnom popredných francúzskych dizajnérov. Vývoj vysávačov Rowenta prebieha vo Francúzsku, neďaleko Paríža, kde je súčasťou komplexu tiež výskumné centrum zameriavajúce sa na inovácie a priekopníctvo v oblasti odhlučnenia, ergonómie a úspory elektrickej energie. Výkonné ekologické motory Rowenta s nízkou spotrebou energie a optimálnym prúdením vzduchu zachovávajú rovnako vysokú účinnosť vysávania ako modely 2 000 W. Nemenej dôležitou súčasťou komplexu je testovacie centrum, kde sa vysávače podrobujú náročným, 650 hodín trvajúcim testom kvality materiálu, ovládacích prvkov, komponentov a motora (simulujúce 10 rokov nepretržitého používania), aby odolali náročnému a intenzívnemu zaobchádzaniu. Vynikajúca úroveň filtrácie spočíva v Rowenta viacstupňovom filtračnom systéme. Pokrokové vlastnosti vysávačov Rowenta sú potvrdené aj v rámci energetických štítkov podľa regulácie Európskej únie.

Hlavné výhody

Extrémny výkon po dlhú dobu Pokročilá cyklónová technológia:
dokonalé odlúčenie nečistôt z nasatého vzduchu v odlučovači (až 97%), nedochádza k zníženiu účinnosti v priebehu vysávania a upchávaniu filtra.
Extrémne účinné vysávanie
Vysoko účinná sacia hubica Rowenta na všetky typy podláh je výsledkom viac ako päťročného výskumu a umožňuje dokonalé upratovanie kobercov aj tvrdých podláh. Ergo Force Cyclonic sa môže pochváliť extrémnou účinnosťou vysávania na tvrdých podlahách s najlepším hodnotením "A". Doprajte svojim parketám či plávajúcim podlahám maximálnu starostlivosť, navyše aj vďaka parketovej hubici SOFT CARE, ktorá je súčasťou balenia.

Vďaka malým rozmerom sa s vysávačom ľahko manipuluje a ľahko ho uskladníte. Veľká kapacita zbernej nádoby 2 l pri zachovaní kompaktných rozmerov vysávača zabezpečí, aby ste už nemuseli nádobu tak často vyprázdňovať.Ochranný nárazník
ešte viac uľahčuje vysávanie bez obáv o nábytok. Samozrejmosťou je elektronická regulácia výkonu pre nastavenie.

Extrémne ergonomický
Nový rad príslušenstva Ergo Comfort Silence bol vyvinutý pre väčší komfort, účinnosť a zníženie hlukových vibrácií pri vysávaní.

Kovová teleskopická trubka so systémom Shock Protect bráni nechcenému uvoľneniu spojených častí a uľahčuje pohodlné vysávanie vo vzpriamenej polohe.Vhodný pre alergikov
Vzduch, ktorý dýchame, obsahuje častice, ktoré môžu byť alergénne: larvy a výkaly roztočov, plesne, peľ, dym a živočíšne zvyšky (chlpy, koža, sliny, moč). Najjemnejšie častice môžu prenikať hlboko do dýchacích ciest alebo môžu spôsobiť zápal a zhoršiť dýchacie funkcie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti Mäkčené kolieska

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 79 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 28 cm
Výška 31 cm
Hĺbka 37 cm
Hmotnosť 6 kg
Kód:  ROWVB003
Produktové číslo:  RO6743EA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17