Obnoviť stránku

Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE

Pre dlhodobo hladké nohy a hebké päty môžete teraz mať len jeden prístroj. Epilátor Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE s pedikúrou 2 v 1 zvládne oboje. Epilátor Rowenta sa dokonale prispôsobí krivkám vášho tela. Masážne guličky stimulujú pokožku pre jednoduché odstránenie chĺpkov. Na výber máte z dvoch rýchlostí. Epilátor je veľmi skladný, vhodný aj pre cestovanie. Súčasťou epilátora je tiež elektronický odstraňovač stvrdnutej kože. Aj tu si môžete zvoliť jeden z dvoch stupňov. Má dostatočne dlhý kábel 2 m, s ktorým dosiahnete všade, kam potrebujete. 

Kľúčové vlastnosti epilátora Rowenta EP2812F0 FLOWER LOVE ELITE s pedikúrou 2 v 1

  • Epilátor Rowenta pre hladké nohy a hebké päty
  • Súčasťou je elektronický odstraňovač stvrdnutej kože
  • 24 pinziet v tvare Y pre odstránenie chĺpkov aj s korienkami
  • 24 masážnych guličiek stimulujúcich pokožku a potláčajúcich bolesť
  • Micro-contact pre odstránenie chĺpkov s veľkosťou 0,5 mm
  • 2 intenzity depilácie – rýchla a jemná
  • Odnímateľná a umývateľná hlavica
  • Brúsny valček s mikroabrazívnym povrchom pre hebké päty
  • FLOWER LOVE pre jemné odstránenie zrohovatenej kože

Hladké nohy s epilátorom Rowenta

Epilátor Rowenta sa pýši 24 pinzetami v tvare Y, ktoré sú ideálne pre odstránenie chĺpkov aj s korienkami. Súčasťou epilátora je 24 masážnych guličiek, ktoré stimulujú pokožku pre jednoduché odstránenie chĺpkov a tým potláčajú bolesť pri samotnej depilácii. Technológia Micro-contact zaručuje odstránenie aj tých najkratších chĺpkov do 0,5 mm. Na výber máte z 2 intenzít epilácie. Jedna pre rýchle odstránenie chĺpkov a druhá je jemnejšia pre citlivejšie oblasti tela. Epilátor Rowenta má odnímateľnú hlavicu, ktorú môžete umývať pod tečúcou vodou.

Hebké päty s epilátorom Rowenta

Súčasťou epilátora Rowenta je mikroabrazívny valček. Vďaka nemu vytvoríte z epilátora elektronický odstraňovač stvrdnutej kože. Tu máte na výber z dvoch intenzít. Jedna pre rýchle odstránenie stvrdnutej kože a druhá dôkladnejšia pre tvrdšie kožu. Brúsny valček s mikroabrazívnym povrchom odstráni aj tú najtvrdšiu kožu z vašich chodidiel. Vďaka technológii FLOWER LOVE urobí svoju prácu jemne a vaše päty budú nádherne hebké po dlhú dobu. Výhodou epilátora Rowenta je jeho skladnosť, môžete ho brať so sebou aj na cesty, nezaberie veľa miesta. 

 

Parametre a špecifikácia

Vybavenie a funkcie

Funkcie Umývateľná hlavica
Počet nadstavcov 1

Vlastnosti

Počet rýchlostí 2

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  ROWEP011
Produktové číslo:  EP2812F0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11