Obnoviť stránku

Rowenta Air Force 24V RH8570

4,3 31 hodnotení

Rowenta Air Force 24V RH8570

Tento vysoko výkonný tyčový vysávač je vybavený unikátnou technológiou Air Force Cyclonic. Táto technológia zaisťuje vysoký sací výkon a zároveň stlačenie vysatých nečistôt v nádobe, takže môžete pokojne vysať celý byt bez nutnosti vysypania nádoby. Patentovaná sacia hubica Delta má zväčšené vzduchové kanály, ktoré majú optimálny tvar a umiestnenie. O omnoho lepšie vysávanie na ťažko prístupných miestach a efektívne čistenie kobercov a predložiek sa postará dvakrát výkonnejšia rotačná kefa. Bočné stierky zase zabezpečia extrémnu čistotu všetkých tvrdých podláh.

 Rowenta Air Force
 

Manipuláciu s vysávačom uľahčí jeho ergonomický držiak a XL násada, vďaka ktorej sa netreba ohýbať ani pri vysávaní v ťažko dostupných miestach.

 Rowenta Air Force
 

Navyše dokáže stáť sám a preto sa zmestí do akéhokoľvek kúta, kde bude vždy pripravený na okamžité použitie.

 Rowenta Air Force
 

Vysávač disponuje systémom, kde nepotrebujete vrecko, oddeľujúcim nečistoty do zásobníka s objemom 0,4 l. Ten je možné po ukončení vysávania ľahko vybrať a vyčistiť.

 Rowenta Air Force
 

Tento praktický tyčový vysávač vydrží pracovať na jedno nabitie až 45 min. Nabíjanie trvá 10 hodín.

 Rowenta Air Force
 

Patentovaná technológia Air Force Cyclonic sa pýši unikátnym dvojitým účinkom. Ten jednak oddeľuje nečistoty od vzduchu, a jednak udržuje saciu silu na veľmi vysokej úrovni.

 Rowenta Air Force
 

Delta hubica má zväčšené vzduchové kanály, ktoré majú optimálny tvar a umiestnenie. O oveľa lepšie vysávanie v ťažko dostupných miestach a efektívne čistenie kobercov a predložiek sa postará dvakrát výkonnejšia rotačná kefa. Bočné stierky zase zabezpečia extrémnu čistotu všetkých tvrdých podláh.

 Rowenta Air Force
 

 

 

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Ni-MH
Doba chodu 45 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25,5 cm
Výška 119 cm
Hĺbka 25 cm
Hmotnosť 3,99 kg

Farba

Farba Hnedá
Kód:  ROWVB005
Produktové číslo:  RH8570
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17