Obnoviť stránku

ROLLEI

Rollei

Tradícia a prémiová kvalita menom Rollei

Spoločnosť ROLLEI pôsobí vo viac ako dvadsiatich európskych krajinách a patrí medzi lídrov nemeckého trhu. Vysoko rozmanitý rad produktov ROLLEI zahŕňa akčné kamery, fotografické statívy, filtre, skenery s diapozitívmi a množstvo ďalšieho príslušenstva pre fotografie.

Rollei LENSBALL – pre kreatívne fotografické duše

Rollei LENSBALL – pre kreatívne fotografické duše

Rollei Lensball predstavuje pokročilé príslušenstvo do výbavy každého fotografa. Číre priehľadné sklo Lensballu vytvára úžasnú optiku každého záberu. Ozvláštni snímky jedinečným sférickým nádychom, umeleckým skreslením fotografovanej scenérie.

Rollei príslušenstvo pre mobilnú fotografiu

Dovolenky, párty, výlety, či videohovory – áno, to všetko dokáže dnes zaznamenať váš mobilný telefón. Značka Rollei na všetko myslí a ponúka pre vás široké príslušenstvo pre mobilnú fotografiu.

Príslušenstvo pre mobilnú fotografiu
Fotografické doplnky Rollei

Statívy ROLLEI – jednotka na nemeckom trhu

Hlavnou dominantou značky ROLLEI je fotografické príslušenstvo a najmä statívy, kde si zo širokej ponuky vyberie doslova každý používateľ. Pre poloprofesionálnych, či úplne profesionálnych používateľov sú statívy z karbónu, ktoré unesú zariadenie až do niekoľkých desiatok kilogramov. Ponúkajú tak stopercentnú stabilitu a veľmi nízku hmotnosť.

Spresniť parametre
81 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08