Obnoviť stránku

Rollei YoungStar čierna + Podvodné puzdro ZADARMO

3,8 114 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rollei YoungStar čierna + Podvodné puzdro ZADARMO

Hlavnou prednosťou tejto športovej OUTDOOR kamery je 5MPix CMOS snímač, ktorý Vám umožní zaznamenávať videá v HD rozlíšení 720p / 30fps vrátane fotografií a nielen to môžete si všetko aj priblížiť vďaka 4x zoomu Navyše vďaka pozorovaciemu uhlu 135 ° zachytíte celú panorámu - to všetko si môžete prezrieť na 2 "dotykovom LCD displeji. Dobíjací akumulátor poskytuje energiu až na 90 minút aktívneho používania - Kamera využíva pre záznam MICRO SDHC karty.


Foto a video

Kvalitné fotky a video

Hlavnou prednosťou tejto športovej OUTDOOR kamery je 5 MPix CMOS snímač, ktorý Vám umožní zaznamenávať videá v HD rozlíšení 720p/30fps vrátane fotografií. A nielen to, všetko si môžete aj priblížiť vďaka digitálnemu 4-násobnému zoomu. Navyše vďaka pozorovaciemu uhlu 135 ° zachytíte celú panorámu - to všetko si môžete prezrieť na 2" dotykovom LCD displeji. Dobíjací akumulátor poskytuje energiu až na 90 minút aktívneho používania - kamera využíva pre záznam MICRO SDHC karty.



Bohatá výbava

Zásluhou vodotesného puzdra môžete natáčať až do hĺbky 10 metrov pod hladinou. Naopak adrenalínoví športovci ocenia držiak na helmu, vďaka ktorému budú zábery autentické.

Bohatá výbava

Záznamová kamera do auta

Jednoducho a ľahko kamera do auta

Po dokúpení príslušenstva do automobilu je možné produkt využiť aj ako záznamovú kameru vašej jazdy, ktorá je vítaným svedkom v prípade nehody.


Olympionik David Bakeš
Olympionik David Bakeš
Olympionik David Bakeš

Parametre a špecifikácia

Kód:  ROLL01a
Produktové číslo:  40235

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09