Obnoviť stránku

Rollei selfie tyčka 4 Style čierna

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rollei selfie tyčka 4 Style čierna

Zvečnite seba aj priateľov z jedinečnej perspektívy, pretože tyčka predĺži vašu ruku. Pomocou tyčky pre selfie zaobstaráte fotografie aj z pohľadu, ktorý by bol bez nej len ťažko dosiahnuteľný - pokojne ju zdvihnite nad hlavu a urobte snímku celého davu alebo vystupujúceho umelca! Alebo zapnite nakrúcanie videa a zdokumentujte zážitky alebo celý výlet. Scenárov je nespočetné množstvo.

Správny moment potvrdíte tlačidlom na diaľkovom ovládači (priložený). Ovládač má totiž bezdrôtové bluetooth spojenie. Pomocou neho odošle príkaz do aplikácie nainštalovanej v kompatibilnom telefóne. Napájanie ovládača prebieha "gombíkovou" batériou CR2032.

Tyčka je skladacia a vyrobená z hliníka, vďaka čomu je dosť ľahká pre časté prenášanie, a pritom pevná, aby vydržala. Po jej vysunutí dosahuje dĺžku 50 cm. Ak ju práve nechcete používať, dajú sa jej sekcie zasunúť do dĺžky 12 cm. Telefón usadený na konci môže mať na výšku až 7 cm a jeho uhol možno ľubovoľne nastaviť.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Mobilné telefóny s max. výškou 7 cm (max. 500 g)
(Apple iOS 5.0 a vyššie, Google Android 4.2.2 a vyššie)

Dĺžka:
Max .: 50 cm
Min .: 12 cm

Batérie v ovládači:
Typ: CR-2032
Výdrž: až 6 mesiacov

Rozhranie:
bluetooth (až 10 m)

Materiál:
Tyčka: hliník
Držiak: plast

Hmotnosť:
cca 110 g

Parametre a špecifikácia

Dĺžka

Dĺžka min. 12 cm
Dĺžka max. 50 cm

Vlastnosti

Farba Čierna
Kód:  ROLL10e7a
Produktové číslo:  22555

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02