Obnoviť stránku

Rollei Monkey Pod Set 3 v 1

3,9 12 hodnotení

Rollei Monkey Pod Set 3 v 1

Ministatív Rollei Monkey Pod Set 3 v 1 sa stane úžasným pomocníkom na každý výlet či akciu s priateľmi. Ministatív, ktorý disponuje tromi nastaviteľnými nožičkami, vás nesklame ani v drsnejšom teréne. Jeho telo je veľmi kompaktné a jeho konštrukcia ľahká, čo z neho robí praktického cestovného spoločníka. Ministatív Rollei Monkey Pod Set 3 v 1 je vhodný pre všetky inteligentné telefóny, iné mobilné telefóny aj akčné kamery. 

Kľúčové vlastnosti ministatívu Rollei Monkey Pod Set 3 v 1

  • Skvelý pomocník do akéhokoľvek terénu vhodný pre akčné kamery aj mobilné telefóny
  • Ľahká a flexibilná konštrukcia
  • Kompaktný ministatív, ktorý pripevníte takmer kamkoľvek
  • Hlavica statívu Rollei Monkey je otočná až o 360°
  • Intuitívne nastaviteľné nohy objímu strom aj kameň
  • V balení rýchloupínacia doštička aj držiak na inteligentný telefón 
  • Nosnosť až 750 gramov

Statív Rollei Monkey Pod Set 3 v 1 je parťák do nepohody

Ministatív Rollei Monkey vďaka svojim trom nôžkam pripomínajúcimi chápadlá chobotnice ľahko objíme každý kameň aj strom a prispôsobí sa nerovnému terénu. Jednoducho ho tak môžete umiestniť na akékoľvek miesto, nastaviť do správneho uhla a začať s vyhotovením fotiek a videí. V prípade cyklojazdy ho možno umiestniť aj na rám či riadidlá. Vďaka konštrukcii tohto statívu žiaden povrch nie je problém. 

Všade drží, všade vidí

Nízka hmotnosť ministatívu Rollei Monkey zaručí, že už ho nebudete chcieť zložiť z batohu, ani dať preč z ruky. Svoju prácu výborne odvedie aj v mestách, kde môžu byť jeho jediným nepriateľom davy turistov. Disponuje guľatou hlavicou otočnou o 360° a jeho nosnosť je až 750 g. V balení okrem statívu samotného nájdete aj rýchloupínaciu doštičku a držiaky na inteligentný telefón. 


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 27 cm
Transportná výška 2,7 cm
Maximálne zaťaženie 0,75 kg
Hmotnosť 0,16 kg

Statívová hlava

Druh statívovej hlavy Guľová
Kód:  ROLL26g1
Produktové číslo:  22724

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16