Obnoviť stránku

Rollei Canyon XL 50 L Sunset Black/Red

Príslušenstvo k tovaru

Rollei Canyon XL 50 L Sunset Black/Red

Vyrazte do prírody s novým fotobatohom Rollei Canyon XL 50 l Sunset v červeno-čiernom variante. Tento batoh ponúka obrovský priestor pre vaše vybavenie. Kvalitné vystuženie a organizácia batohu zaistí, že sa vášmu vybaveniu nemôže nič stať. Batoh ponúka množstvo vreciek a priehradiek. Súčasťou je tiež organizačná vložka, do ktorej môžete bezpečne uložiť zrkadlovku vrátane blesku alebo náhradných objektívov a filtrov.

Kľúčové vlastnosti batohu Rollei Canyon XL

  • Špeciálne vystužené vrecko pre notebook do maximálnej veľkosti 15"
  • Batoh je vystužený hliníkovým rámom, ktorý je však možné kompletne vybrať
  • Nastaviteľné ramenné popruhy
  • Hrudný a pásový popruh pre ľahké nosenie
  • Pásový popruh je možné z fotobatohu Rollei Canyon XL odobrať
  • Priedušné vystuženie na zadnej strane pre maximálne pohodlie
  • Objem 50 l, zmestí sa vám tam naozaj všetko
  • Kvalitný a vysoko odolný materiál je zárukou dlhej životnosti

Skvelé vystuženie batohu Rollei Canyon XL

Batoh Rollei Canyon XL má skvelé vystuženie a veľký počet vreciek a priehradiek, ktoré sa vám budú hodiť. Špeciálnu vložku na foto vybavenie je možné z batohu jednoducho vybrať. Vďaka tomu môžete v batohu vytvoriť naozaj veľký priestor. Bezpečie a ochranu pre vaše vybavenie zaisťuje tiež hliníkový rám.

Baton Rollei Canyon XL sa výborne nosí

Vzhľadom k veľkosti ramenných popruhov a širokému bedrovému pásu je cestovateľský batoh Rollei Canyon XL ideálne umiestnený na vašom tele a zaisťuje zmiernenie namáhania chrbta. Vďaka vzdušnému vystuženiu na zadnej strane sa budete pri nosení cítiť pohodlne. Súčasťou batohu je tiež vodoodolný obal, ktorý ochráni váš batoh a vybavenie v zlom počasí. Množstvo rôznych popruhov a vonkajších vreciek môžete využiť napríklad na pripevnenie turistických paličiek.

Vonkajšie rozmery:
350 × 280 × 540 mm

Vnútorné rozmery:
320 × 220 × 270 mm

 
Kód:  ROLLa210a
Produktové číslo:  20268

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06