Obnoviť stránku

Rollei C5i karbón čierny

4,9 91 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rollei C5i karbón čierny


Statívy Rollei radu C sa stali veľmi obľúbenými medzi profesionálmi aj amatérskymi fotografmi. Rollei C5i Carbon je kompaktný, ľahký a veľmi odolný statív, ktorý je vyrobený z osemvrstvového karbónu. Aj vďaka tomuto použitému materiálu je výsledná celková hmotnosť veľmi nízka – iba 1,335 kg, vrátane guľovej hlavy, ktorá je súčasťou balenia, preto môžete nosiť statív neustále so sebou.


Kľúčové vlastnosti statívu Rollei C5i karbón čierny

  • Vyrobené z osemvrstvového karbónu
  • Nízka hmotnosť
  • 3D guľová hlava v balení
  • Možno premeniť na monopod
  • Horizontálna a vertikálna vodováha
  • Jednoduchá a rýchla manipulácia
  • Nosnosť až 8 kg

Určený pre profesionálov

Aj napriek nízkej hmotnosti je jeho nosnosť neuveriteľných 8 kg, teda niekoľkonásobok svojej vlastnej hmotnosti. 3D guľová hlava je vybavená vertikálnou aj horizontálnou vodováhou, ktorá je ľahko čitateľná aj za horších svetelných podmienok. Rýchloupínacia doska Arca Swiss je kompatibilná s mnohými profesionálnymi DSLR fotoaparátmi, navyše je otočná o 360°.

Jednoduché a praktické nastavenie

Pomocou niekoľkých jednoduchých krokov môžete strednú časť s guľovou hlavou otočiť smerom nadol, vďaka čomu sa fotoaparát dostane niekoľko milimetrov nad podložku, čo otvára ďalší priestor na obstaranie príťažlivých snímok. Maximálna výška statívu je 157,5 cm a minimálna 2,5 cm (makropozícia).

Tripod aj monopod

Rollei C5i ponúka ešte jednu výhodu. Ak sa potrebujete pohybovať v stiesnených priestoroch, tak môžete stavív niekoľkými rýchlymi krokmi premeniť na monopod s kombinovanou výškou 164,5 cm. Samozrejmosťou sú potom praktické rýchloupínače na ľahkú a rýchlu manipuláciu so statívom. Súčasťou balenia je aj ochranné puzdro.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Druh

Druh statívu Tripod, Monopod

Vlastnosti

Maximálna výška 157,5 cm
Transportná výška 43,5 cm
Maximálne zaťaženie 8 kg
Hmotnosť 1,34 kg
Statívový závit 1/4"

Materiál

Materiál Karbón

Statívová hlava

Druh statívovej hlavy Guľová

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti vodováha, Puzdro
Kód:  ROLL25s1
Produktové číslo:  22610

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07