Obnoviť stránku

Rollei bezdrôtový odpalovač bleskov

Príslušenstvo k tovaru

Rollei bezdrôtový odpalovač bleskov

Už ste spoznali krásy bezdrôtového systému pre blesk a chcete viac? Ďalší prijímač k už zaobstaranému vysielaču znamená vyváženejšie nasvietenie prostredia ateliéru i pripraveného exteriéru. Nech ste v akomkoľvek prostredí, vždy bude zábleskové jednotka presná. Môžete dokúpiť ďalšiu a nasvietiť zložité svetelné situácie 3 skupinami s odlišnou intenzitou.

Kľúčové vlastnosti

  • Prijímač pre diaľkové odpálenie bleskov (nutný vysielač)
  • Presná vysokorýchlostná synchronizácia
  • Možno dokupovať ďalší prijímač do 3 skupín
  • Kompatibilita so zrkadlovkami Canon a Nikon
  • Automatický pohotovostný režim
  • Napájanie dvojicou AA batérií (nie sú súčasťou balenia)

Prijímač

Prijímač pre odpaľovanie bleskov má na spodnej strane robustný stojan. Vďaka nemu nebude problém zabezpečiť nasvietenie celej miestnosti alebo vonkajšieho prostredia pomocou väčšieho blesku. Zlepšená stabilita znamená tiež odstránenie limitov pri smerovaní svetla pod potrebným uhlom.

Výhoda systému Rollei

Pri väčšine moderných bleskových zostáv s funkciou master/slave nedosiahnete niektoré synchronizačné časy. Preto sa tu používa pasívna technológia. Pomocou nej možno synchronizovať s časom až 1/8000 s! Samozrejme vie tiež synchronizovať na prvú alebo druhú lamelu. Jednotky vysielačov a prijímačov sa potom po dlhšej dobre prepnú do pohotovostného režimu, preto nie je nutné ručné vypínanie. Šetrí sa energia a znova budete rýchlo pripravení.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ napájania 2× AA

Farba

Farba Čierna
Kód:  ROLLa6y1
Produktové číslo:  28003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03