Obnoviť stránku

ROIDMI

Roidmi

Roidmi: Efektívne upratovanie domácnosti

Spoločnosť Roidmi bola založená v roku 2015, kedy začala vyrábať produkty pre automobilové aplikácie. O rok neskôr sa rozhodla pre výrobu tyčových bezdrôtových vysávačov, ktoré dnes patria do ekosystému Xiaomi. A pretože jej vysávače boli a sú vysoko kvalitné, čoskoro si značka vyslúžila status čínskeho lídra v tomto odvetví. Ovládla tak nielen čínsky trh, ale stala sa populárnou vo viac ako 60 krajinách sveta. Od svojho založenia získala niekoľko cien, medzi ktoré môžeme zaradiť nemeckú cenu iF, cenu Reddot či cenu G-Markt. Roidmi sa zameriava predovšetkým na neustálu inováciu svojich technológií, vynikajúcu kvalitu, mimoriadny dizajn a profesionálne služby.

Tyčové vysávače Roidmi

Tyčové vysávače Roidmi pri upratovaní eliminujú alergény

Vysávače Roidmi si vás získajú extrémnym sacím výkonom, jednoduchou manipuláciou, dlhou výdržou a nízkou hmotnosťou. Sú vhodné na všetky druhy podláh a poradia si aj s vlasmi a zvieracou srsťou – čistenie od namotaných vlasov uľahčí systém Tangle Free. Ak chcete upratať drobné nečistoty, ľahko premeníte tyčový vysávač Roidmi na ručný. Viacstupňový systém filtrácie eliminuje až 99 % alergénov.

Vysávače s mopom Roidmi šetria váš drahocenný čas

Vysávače s mopom Roidmi majú najväčšiu prednosť v tom, že dokážu naraz vysávať aj utierať, čím šetria váš čas. Súčasťou je totiž nádržka na vodu a mopovacia textília. Sú vhodné na všetky druhy podláh, majú vysoký sací výkon, dlhú životnosť batérie a nízku hmotnosť. Na jedno nabitie môžete vysávať až 60 minút, a to aj v temných zákutiach, kde sa vysávač automaticky rozsvieti. Uskladnenie uľahčí magnetický držiak, ktorý zároveň aj nabíja.

Tyčové vysávače s mopom Roidmi
Spresniť parametre
8 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17