Obnoviť stránku

Roidmi Z1 AIR

Roidmi Z1 AIR

Takmer nenahraditeľným pomocníkom vo vašej domácnosti sa stane bezdrôtový vysávač Roidmi Z1 AIR, u ktorého môžete očakávať výnimočný sací výkon, veľmi dlhú životnosť batérie, nízku hmotnosť prístroja a zároveň vysokú efektívnosť upratovania. Držať a ovládať sa vám Roidmi Z1 AIR bude pohodlne jednou rukou, pretože bol navrhnutý v ergonomickom dizajne a jeho ultra ľahká váha 1,55 kg zabezpečí jednoduchý prístup aj do ťažko prístupných priestorov. O perfektný výkon vysávača sa postará digitálny bezkefový motor s 10 cyklónovými separačnými systémami a vysokým sacím výkonom 120 AW. Mäkká valcová kefa šetrne vyčistí aj náročné typy podláh. Na jediné nabitie môžete so systémom inteligentného manažmentu vysávať až 60 minút a to aj veľké plochy do 500 m2, vďaka nadštandardnému objemu prachovej nádoby 0,65 l. S magnetickým držiakom na stenu elegantný vysávač Roidmi Z1 AIR ľahko uskladníte.


Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača Roidmi Z1 AIR

  • Bezdrôtový tyčový vysávač, ktorý efektívne vyčistí vašu domácnosť
  • Vhodný na koberce aj zvieracie chlpy a zbieranie nečistôt zo všetkých druhov podláh, vrátane tých náročnejších na údržbu
  • U aku vysávača Roidmi Z1 AIR môžete očakávať vysoký sací výkon 120 AW
  • Veľká prachová nádoba s objemom 0,65 l bohato vystačí na priestory do 500 m2
  • Na jediné nabitie dokáže vysávač Z1 AIR so systémom inteligentného manažmentu vysávať až 60 minút
  • Doba nabíjania Li-Ion batérie činí 3 hodiny
  • Na upratovanie využijete 3 výkonnostné režimy prevádzky
  • Tyčový vysávač Roidmi Z1 AIR je vybavený predným HEPA filtrom
  • Zároveň u neho nájdete aj 5 fyzických a 2 cyklónové separačné filtre
  • Vysávač Z1 AIR môžete ovládať aj jednou rukou a ľahko sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta vďaka jeho nízkej hmotnosti 1,55 kg a ergonomickému dizajnu
  • Elegantné biele vyhotovenie vysávača Roidmi Z1 AIR s oranžovo sfarbenými prvkami
  • Magnetický držiak na stenu uľahčí uskladnenie prístroja
  • V príslušenstve aku vysávača Z1 AIR nájdete nástroj na čistenie kief a filtrov, rotačnú turbokefu a štrbinovú hubicu

Roidmi Z1 AIR je výkonný, efektívny a zároveň veľmi ľahký

Ak si neželáte u svojho vysávača zľaviť z nárokov ako sú silný sací výkon, dlhá životnosť batérie, vysoká efektívnosť upratovania a napriek tomu nízka hmotnosť, potom je práve pre vás Roidmi Z1 AIR tou správnou voľbou. Predchádzanie zablokovaniu filtra zaisťuje digitálny bezkefový motor s 10 cyklónovými separačnými systémami a zároveň vysokým sacím výkonom 120 AW. To najčistejšie prostredie ďalej zabezpečuje 5 fyzických a 2 cyklónové separačné filtre.

Výnimočne dlhá výdrž batérie aku vysávača Roidmi Z1 AIR

Bezdrôtový tyčový vysávač Roidmi sa môže pýšiť výnimočne dlhou výdržou batérie. Systém inteligentného manažmentu zaisťuje, že môžete s vysávačom Roidmi Z1 AIR upratovať až 60 minút na jediné nabitie, pričom plné nabitie trvá 3 hodiny. Pri prevádzke môžete vyberať z 3 výkonnostných režimov aku vysávača.

Roidmi Z1 AIR ľahko ovládate jednou rukou a dostanete sa aj do ťažko prístupných priestorov

Tyčový aku vysávač Roidmi Z1 AIR zaisťuje jednoduchú manipuláciu, pretože ho môžete pohodlne držať jednou rukou. Vysávač je v ergonomickom dizajne, ktorý vám uľahčí prácu. Ľahko sa tak dostanete aj na ťažko prístupné miesta a urobíte dôkladné upratovanie aj v priestoroch, kam ste sa predtým s bežným vysávačom len ťažko dostávali.

Vysokokapacitná zberná nádoba tyčového vysávača Z1 AIR

Čistiť svoj domov môžete s aku vysávačom Roidmi Z1 AIR ešte dlhšiu dobu, než možno očakávate, lebo jeho nádoba na prach je o 50 % väčšia ako bežné zberné nádoby obyčajných vysávačov. S touto prachovou nádobou s objemom až 0,65 l ľahko vysajete plochu s veľkosťou do 500 m2 bez nutnosti vysypávania. Akonáhle si budete priať obsah nádoby tyčového vysávača Roidmi Z1 AIR vysypať, postačí vám na to stlačenie jediného tlačidla.

Magnetický držiak na stenu

Vďaka modernému dizajnu tyčového aku vysávača Roidmi Z1 AIR ho môžete dokonca použiť aj ako štýlový doplnok vašej izby. Jeho ľahké uskladnenie totiž poskytne magnetický držiak, ktorý môžete pripevniť na stenuBudete tak mať tyčový vysávač Roidmi Z1 AIR vždy rýchlo po ruke a nezaberie veľa miesta ani v menších a obmedzených priestoroch.



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3 h
Doba chodu 60 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér
Kefy Rotačná
Ďalšie príslušenstvo Držiak na stenu, Nástroj na čistenie kief a filtrov

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 335 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22,1 cm
Výška 119,1 cm
Hĺbka 25,9 cm
Hmotnosť 1,55 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  ROITV521
Produktové číslo:  XCQ15RM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13