Obnoviť stránku

Roidmi S1 Special/F8S

Roidmi S1 Special/F8S

Tyčový akumulátorový vysávač Roidmi S1 Special/F8S

Takmer nenahraditeľným pomocníkom vo vašej domácnosti sa stane bezdrôtový vysávač Roidmi S1 Special/F8S, u ktorého môžete očakávať extrémny sací výkon, nízku hmotnosť prístroja a zároveň vysokú efektívnosť upratovania. Nielen, že bol tyčový vysávač Roidmi S1 Special/F8S navrhnutý v krásnom a štýlovom dizajne, ale tiež je veľmi praktický, pretože sa s ním ľahko dostanete aj do ťažko prístupných priestorov. To vám zaistí o 270° otočná čistiaca hlavica a možnosť premeniť tyčový vysávač na praktický ručný s nízkou váhou iba 1,5 kg. O perfektný výkon vysávača Roidmi S1 Special/F8S sa stará digitálny bezkefový motor s vysokým sacím výkonom 120 AW a „tornádo“ so silou 100 000 otáčok za minútu. Mäkká vyberateľná kefa v podlahovom nadstavci sa ľahko čistí od namotaných vlasov. Na jediné nabitie môžete vysávať až 50 minút a potom vysávač dobíjať na praktickom magnetickom držiaku.


Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača Roidmi S1 Special/F8S

  • Bezdrôtový tyčový vysávač, ktorý efektívne vyčistí vašu domácnosť
  • Vhodný je na koberce aj zvieracie chlpy a zbieranie nečistôt zo všetkých druhov podláh, vrátane tých náročnejších na údržbu
  • U aku vysávača Roidmi S1 Special/F8S môžete očakávať vysoký sací výkon 120 AW vďaka digitálnemu bezkefovému motoru so sacím systémom „tornádo“
  • Nízka hlučnosť vysávača len 75 dB
  • Prachová nádoba s objemom 0,4 l
  • Pohodlná manipulácia s prístrojom vďaka ergonomickému tvaru rukoväti
  • Flexibilná, o 270° otočná hlavica sa dostane do každého rohu aj zákutia
  • Na jediné nabitie dokáže vysávač S1 Special/F8S pracovať až 50 minút
  • Doba nabíjania Li-Ion batérie je 2,5 hodiny
  • Vysávač Roidmi S1 Special/F8S je vybavený trojitou ochranou filtrácie vzduchu a to kovovou mriežkou, separačným systémom a HEPA filtrom
  • Tyčový vysávač S1 Special ľahko premeníte na vysávač ručný a zredukujete tak jeho váhu z 2,6 kg na iba 1,5 kg
  • Elegantné a dizajnové biele vyhotovenie vysávača Roidmi S1 Special/F8S s červenými prvkami
  • Magnetický držiak na stenu uľahčí uskladnenie prístroja a váš vysávač zároveň dobíja
  • Systém „Tangle Free“ zaistí jednoduché čistenie hlavice od namotaných vlasov
  • V príslušenstve aku vysávača Roidmi S1 Special/F8S nájdete nástroj na čistenie kief a filtrov, rotačnú turbokefu a štrbinovú hubicu


Tyčový vysávač Roidmi S1 Special/F8S - prenosný, všestranný a efektívny

Tento akumulátorový tyčový vysávač je presne tým, čo prinesie do vašej domácnosti perfektnú čistotu vašich podláh. Vďaka motoru so sacím systémom „tornádo“ dosiahnete dokonalé výsledky počas veľmi krátkej doby upratovaniaVysávač Roidmi S1 Special/F8S sa ďalej pýši vysokou výdržou batérie, veľmi nízkou hmotnosťou iba 2,6 kg a ergonomickým úchytom, ktorý zaisťuje jednoduchú manipuláciu s prístrojom.

Silný výkon, nízka hlučnosť

Do výbavy dostal aku vysávač Roidmi S1 Special/F8S digitálny bezkefový motor s výnimočnou silou 100 000 otáčok za minútu a vysokým sacím výkonom 120 AW. Napriek tomu je bezdrôtový vysávač veľmi tichý, nakoľko pri hlučnosti 75 dB nebude nikoho vo vašej domácnosti rušiť.


Pohodlná manipulácia s tyčovým vysávačom Roidmi S1 Special/F8S, ktorý môžete premeniť aj na praktický ručný vysávač

S vysávačom Roidmi S1 Special/F8S sa ľahko dostanete aj na ťažko dostupné miesta vďaka 270° otočnej hlavici a ergonomickému tvaru rukoväti, pomocou ktorej sa s vysávačom veľmi pohodlne pracuje. Navyše môžete svoj tyčový vysávač premeniť na praktický ručný vysávač, ktorý jednoducho prenesiete kamkoľvek. Bez problémov ho tak zdvihnete a povysávate inak zložito dostupné miesta, ako napr. svoje auto, priestory za skriňou či pavučiny na strope.

Flexibilná čistiaca hlavica vysávača Roidmi S1 Special/F8S sa dostane aj do rohov a úzkych priestorov

Stiesnené priestory, neprístupné rohy miestnosti či štrbina pod pohovkou - tam všade sa tyčový vysávač Roidmi S1 Special/F8S ľahko dostane vďaka flexibilnej a veľmi pohyblivej čistiacej hlavici.



Dlhá výdrž batérie aku vysávača S1 Special/F8S

Bezdrôtový tyčový vysávač Roidmi S1 Special/F8S sa môže pýšiť veľmi dlhou výdržou batérie až 50 minút na jediné nabitie, ktorej dobitie trvá iba 2,5 hodiny. Vyberať môžete pri prevádzke z 2 výkonnostných režimov aku vysávača Roidmi S1 Special/F8S.

Trojité zabezpečenia pre spoľahlivé filtrovanie vzduchu

Po upratovaní s vysávačom Roidmi S1 Special/F8S budete samozrejme dýchať iba dokonale čistý vzduch. Jeho účinná filtrácia je totiž pri vysávaní zaistená trojitým systémom, do ktorého spadá kovová mriežka určená na základnú filtráciu, separačný systém na oddeľovanie prachu zo vzduchu a v neposlednom rade HEPA filter, ktorý sa spoľahlivo postará o zachytenie častíc veľkosti až 0,3 µmAkýkoľvek prach, úlomky, vlasy či alergény sa pred tyčovým vysávačom Roidmi S1 Special/F8S neschovajú.

Jednoduchá údržba aku vysávača Roidmi S1 Special/F8S

Vďaka bohatému príslušenstvu nadstavcov a kefiek vysajete s tyčovým aku vysávačom Roidmi S1 Special/F8S aj ťažko dostupné miesta a rôzne druhy povrchov. Navyše sa nemusíte obávať ani nepríjemného odmotávania vlasov z kief, lebo je vysávač v hlavnom podlahovom podstavci vybavený mäkkou kefkou so systémom „Tangle Free“ proti namotávaniu vlasovTáto kefa je úplne vyberateľná a preto ju veľmi ľahko očistíte.

Magnetický držiak na stenu na nabíjanie aku vysávača Roidmi S1 Special/F8S

Vďaka modernému červeno-bielemu dizajnu tyčového aku vysávača Roidmi S1 Special/F8S ho môžete dokonca použiť aj ako štýlový doplnok vašej izby. Jeho ľahké uskladnenie totiž poskytne magnetický držiak, ktorý môžete pripevniť na stenu. Tento držiak bude vysávač Roidmi S1 Special dokonca aj dobíjať, takže bude zakaždým pripravený ihneď na použitie, vždy rýchlo po ruke a nezaberie veľa miesta ani v menších a obmedzených priestoroch.


Ocenenia tyčového akumulátorového vysávača Roidmi S1 Special/F8S



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti Regulácia výkonu, Trojstupňový čistiaci systém

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 2,5 h
Doba chodu 50 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér
Kefy Rotačná
Ďalšie príslušenstvo Držiak na stenu, Nástroj na čistenie kief a filtrov

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 415 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,8 cm
Výška 119,1 cm
Hĺbka 25,9 cm
Hmotnosť 1,5 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  ROITV590
Produktové číslo:  XCQ08RM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16