Obnoviť stránku

Roidmi F8 LITE/S1E

Roidmi F8 LITE/S1E

Jednoduchú manipuláciu, jednoduché a pritom výkonné vysávanie, efektívne odstraňovanie prachu a zároveň dlhú výdrž vám zaistí tyčový akumulátorový vysávač Roidmi F8 Lite/S1E. Ten sa vám bude držať a ovládať pohodlne len jednou rukou, pretože bol navrhnutý v ergonomickom dizajne a jeho ultra ľahká váha 1,3 kg zabezpečí jednoduchý prístup aj do ťažko prístupných priestorov. O perfektný výkon vysávača Roidmi F8 Lite/S1E sa postará digitálny bezkefový motor so sacím výkonom 110 AW. Viacstupňový systém filtrácie vzduchu zaistí elimináciu 99 % alergénov. Na jedno nabitie môžete v štandardnom vysávať až 40 minút, doba nabíjania je potom 2,5 hodiny. Nízka hlučnosť 72 dB zaručí, že pri upratovaní nebudete nikoho rušiť. S magnetickým držiakom na stenu elegantný vysávač Roidmi F8 Lite/S1E ľahko uskladníte. Mäkká kefa vysávača v hlavnom nadstavci sa dá úplne vybrať a ľahko očistiť od namotaných vlasov.


Kľúčové vlastnosti tyčového aku vysávača Roidmi F8 LITE/S1E

  • Bezdrôtový tyčový vysávač, ktorý efektívne vyčistí vašu domácnosť
  • Vhodný je na koberce aj zvieracie chlpy a zbieranie nečistôt zo všetkých druhov podláh
  • U aku vysávača Roidmi F8 LITE/S1E môžete očakávať vysoký sací výkon 110 AW digitálneho bezkefového motora
  • Prachová nádoba s objemom 0,4 l
  • Na jedno nabitie dokáže vysávač F8 LITE/S1E vysávať 40 minút v štandardnom režime (10 minút v turbo režime)
  • Doba nabíjania Li-Ion batérie je 2,5 hodiny
  • Na rukoväti je umiestnený indikátor výkonu a tlačidlo na jeho prepínanie
  • Tyčový vysávač Roidmi F8 LITE/S1E je vybavený HEPA filtrom
  • Z tyčového vysávača F8 LITE/S1E ľahko oddelíte vysávač ručný
  • Ergonomický tvar 270° rukoväti
  • Elegantné biele vyhotovenie vysávača Roidmi F8 LITE/S1E s modro sfarbenými prvkami
  • Magnetický držiak na stenu uľahčí uskladnenie prístroja
  • Systém „Tangle Free“ zaistí jednoduché čistenie hlavice od namotaných vlasov
  • V príslušenstve aku vysávača Roidmi F8 LITE/S1E nájdete kefovú hubicu, nástroj na čistenie kief a filtrov, rotačnú turbokefu a štrbinovú hubicu

Výkonný a efektívny aku vysávač Roidmi F8 LITE/S1E

Ideálnym pomocníkom pri upratovaní vašej domácnosti sa stane tyčový vysávač Roidmi F8 LITE/S1E, ktorý spája eleganciu s inováciou. Digitálny bezkefový motor zaistí vysávaču Roidmi F8 LITE/S1E saciu silu až 110 AW. Vyberať môžete pri prevádzke z 2 výkonnostných režimov jednoduchým stlačením tlačidla. To sa nachádza na ergonomickej rukoväti spoločne s indikátorom výkonu. Vysávač Roidmi F8 LITE/S1E padne tak akurát do ruky so svojou 270° rukoväťou a s nízkou váhou len 1,3 kg vám uľahčí upratovanie aj v horšie prístupných priestoroch.


Pohodlná manipulácia s tyčovým vysávačom F8 LITE/S1E, ktorý môžete premeniť aj na praktický ručný vysávač

S vysávačom Roidmi F8 LITE/S1E sa ľahko dostanete aj na ťažko dostupné miesta vďaka pohodlnej 270° rukoväti a jej ergonomickému tvaru. Navyše môžete svoj tyčový vysávač F8 LITE/S1E premeniť na praktický ručný vysávač, ktorý jednoducho prenesiete kamkoľvek. Bez problémov ho tak zdvihnete a povysávate inak len zložito dostupné miesta, ako napr. svoje auto, priestory za skriňou či pavučiny na strope.

Zabezpečenie pre spoľahlivé filtrovanie vzduchu

Po upratovaní s vysávačom Roidmi F8 LITE/S1E budete samozrejme dýchať iba dokonale čistý vzduch. Jeho účinná filtrácia je totiž pri vysávaní zaistená systémom, do ktorého spadá kovová mriežka určená na základnú filtráciu, separačný systém na oddeľovanie prachu zo vzduchu, hubica na absorpciu častíc PM-O3 a v neposlednom rade HEPA filter, ktorý sa spoľahlivo postará o zachytenie častíc veľkosti až 0,3 µmAkýkoľvek prach či alergény nemajú s tyčovým vysávačom Roidmi F8 LITE/S1E žiadnu šancu.

Dlhá výdrž batérie aku vysávača Roidmi F8 LITE/S1E

Bezdrôtový tyčový vysávač Roidmi F8 LITE/S1E sa môže pýšiť až vysoko výkonnou batériou, ktorá je plne nabitá za 2,5 hodiny. Pri využití štandardného režimu môžete s vysávačom F8 LITE/S1E upratovať až 40 minút na jediné nabitie. Pri turbo režime vydrží vysávač F8 LITE/S1E 10 minút v prevádzke.

Jednoduchá údržba aku vysávača Roidmi F8 LITE/S1E

Vďaka bohatému príslušenstvu nadstavcov a kefiek vysajete s tyčovým aku vysávačom Roidmi F8 LITE/S1E aj ťažko dostupné miesta a rôzne druhy povrchov. Navyše sa nemusíte obávať ani nepríjemného odmotávania vlasov z kief, lebo je vysávač F8 LITE/S1E v hlavnom podlahovom podstavci vybavený mäkkou kefkou so systémom „Tangle Free“ proti namotávaniu vlasov. Táto kefa je úplne vyberateľná a preto ju veľmi ľahko očistíte.

Magnetický držiak na stenu

Vďaka modernému dizajnu tyčového aku vysávača Roidmi F8 LITE/S1E ho môžete dokonca použiť aj ako štýlový doplnok vašej izby. Jeho ľahké uskladnenie totiž poskytne magnetický držiak, ktorý môžete pripevniť na stenuBudete tak mať tyčový vysávač vždy rýchlo po ruke a nezaberie veľa miesta ani v menších a obmedzených priestoroch. V prípade pripojeného napájacieho adaptéra môžete takto tyčový vysávač F8 LITE/S1E tiež dobíjať.


Ocenenia tyčového akumulátorového vysávača Roidmi F8 LITE/S1E



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti Regulácia výkonu, Trojstupňový čistiaci systém

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 2,5 h
Doba chodu 40 min
Kapacita batérie 2 200 mAh
Napätie batérie 21,6 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér
Kefy Rotačná
Ďalšie príslušenstvo Držiak na stenu, Nástroj na čistenie kief a filtrov

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 300 W

Hlučnosť

Hlučnosť 72 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15,8 cm
Výška 119,1 cm
Hĺbka 25,9 cm
Hmotnosť 2,3 kg

Farba

Farba Biela, Modrá
Kód:  ROITV583
Produktové číslo:  XCQ17RM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18