Obnoviť stránku

RODE XDM-100

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
235,90 €

RODE XDM-100


Profesionálny dynamický USB mikrofón s dokonalým potlačením hluku

RODE XDM-100 je špičkový dynamický mikrofón vybavený obvodmi s nízkošumovým predzosilňovačom RODE Revolution Preamp s vysokým ziskom, A/D prevodníkmi s rozlíšením 24 bit/48 kHz. Aj vďaka tomu poskytuje bohatý, prirodzený zvuk bez nežiaduceho šumu na pozadí a v kombinácii s najpokročilejším zvukovým softvérom UNIFY je kompletným zvukovým riešením. UNIFY prepája všetky užitočné funkcie,vrátane kompletnej kontroly nad vašim zvukom, pokročilé miešanie, smerovanie a spracovanie. Nechýbajú ani zvukové efekty a mnoho ďalšieho.

Mikrofón RODE XDM-100 – výnimočný zvuk v hre aj v streame

Dynamický mikrofón RODE XDM-100 poskytuje bohatý, prirodzený zvuk s ultra nízkym šumom v profesionálnej kvalite. Funguje skvele bez ohľadu na typ hlasu a ako dynamický mikrofón je menej citlivý na nežiaduci hluk v pozadí,  ako je písanie na klávesnici alebo klikanie myšou – váš hlas tak bude vždy znieť čisto a jasne. Súčasťou balenia je okrem mikrofónu RODE XDM-100 tiež Pop filter, odpruženýdržiak PSM1 eliminujúci nežiaduce nárazy a otrasy, USB-C/USB-C kábel a predlžovací slúchadlový kábel.

Mikrofón so špičkovou výbavou na maximálne pohodlie

Pripojenie k počítaču zaisťuje USB-C s AD konverziou 24 bit/48 kHz. Inštalácia je Plug and Play, teda nie je potrebné inštalovať žiadne špeciálne ovládače. Mikrofón RODE XDM-100 je ďalej vybavený výstupom na slúchadlá s nulovou latenciou, ovládaním úrovne hlasitosti a tlačidlom na stlmenie zvuku.  Mikrofón sa pýši integrovaným digitálnym spracovaním signálu (DSP), vďaka čomu môžete pridávaťpokročilé spracovanie zvuku APHEX, a to pomocou kompresora, šumovej brány, high-pass filtra a efektov Exciter a Big Bottom.

Kľúčové vlastnosti mikrofónu RODE XDM-100

  • Prémiová dynamická kapsula na bohaté a prirodzené zachytenie zvuku
  • Mikrofón RODE XDM-100 vyniká dokonalým potlačením hluku v miestnosti
  • Obvody s nízkošumovým predzosilňovačom RODE Revolution Preamp
  • USB-C pripojenie (24 bit/48 kHz)
  • Plug and Play inštalácia
  • Interný DSP na pokročilé spracovanie hlasu APHEX
  • Slúchadlový výstup s nulovou latenciou a ovládaním úrovne hlasitosti či tlačidlom stlmenia
  • Vrátane kompletného softvéru UNIFY
  • V balení: odpružený držiak PSM1, Pop filter, USB-C/USB-C a predlžovací slúchadlový kábel 3,5 mm TRS Male/Female (3 m)

Software UNIFY na kompletnú kontrolu zvuku

UNIFY je softvér kompletne určený pre profesionálnych aj začínajúcich streamerov a hráčov. Prepája v sebe hneď niekoľko aplikácií a v jednom jedinom rozhraní umožňuje nezávislé smerovanie a mixovanie až štyroch USB mikrofónov či iných zariadení a až šiestich virtuálnych zdrojov zvuku. Nechýba ani možnosť spracovania signálu na štúdiovej úrovni, pridávanie hlasových a zvukovýchefektov, viacstopové nahrávanie a množstvo ďalších pokročilých funkcií. To všetko v intuitívnom a prehľadnom rozhraní. Softvér UNIFY je dodávaný zadarmo s mikrofónom RODE XDM-100.

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Dynamický
Smerová charakteristika Smerový (kardioida)
Typ mikrofónu Na statív (so závitom)
Frekvencia od 20 Hz
Frekvencia do 20 000 Hz
Maximálna vzorkovacia frekvencia prevodníka 48 kHz
Maximálna bitová hĺbka prevodníka 24 bit

Pripojenie

Pripojenie USB-C
Dĺžka kábla 3 m

Vlastnosti

Vlastnosti Slúchadlový výstup
Súčasť balenia Obal
Vhodné pre Mluvené slovo

Rozmery

Šírka 52 mm
Výška 213 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 700 g
Kód:  ROD030a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MROD552

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18