Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

RODE Wireless PRO

5 3 hodnotení
444,90 €

RODE Wireless PRO


RØDE Wireless PRO – využite slobodu bezdrôtového pripojenia

Spoločnosť RØDE bola priekopníkom kategórie ultra kompaktných bezdrôtových mikrofónov a táto tradícia pokračuje aj s kompaktným bezdrôtovým mikrofónnym systémom RØDE Wireless PRO, ktorý využíva moderný digitálny prenos Series IV na frekvencii 2,4 GHz a vlastný kodek s takmer nulovou latenciou a 128-bitovým šifrovaním, čo zaisťuje krištáľovo čistý a neuveriteľne stabilný zvuk s dosahom až 260 metrov. Nabezdrôtový systém systémom RØDE Wireless PRO sa môžete spoľahnúť pri akejkoľvek situácii – kompletnom riešení záznamu alebo streamu na broadcastové aj video aplikácie.

S RØDE Wireless PRO nikdy neprídete o svoje nahrávky

Nie je nič horšieho ako importovať zvuk do svojho editačného softvéru a zistiť, že vaša nahrávka je orezaná a nemožno ju použiť. S RØDE Wireless PRO sa tento problém stane minulosťou. Interný 32-bitový float záznam zaisťuje bezpečné zálohovanie vášho zvuku zakaždým, keď nahrávate. Ďalší stupeň ochrany poskytne Safety Channel. Zvuk sa nahráva do dvoch kanálov - jeden s plnou úrovňou, druhý s útlmom -10 dB. Pretoje možné nahradiť zvukovú stopu, ktorá bola pokazená nečakaným zvýšením hlasitosti zdroja (napr. zakričanie).

Dokonale synchronizovaný zvuk a video

Dvojkanálový systém RØDE Wireless PRO disponuje praktickou funkciou časového kódu na okamžitú synchronizáciu zvuku v postprodukcii – už tak nebudete potrebovať žiadne zložité a drahé externé systémy časového kódu. Monitorujte zvuk v teréne pomocou výkonného slúchadlového výstupu vysielača so vstavaným ovládaním hlasitosti. Headset je možné zapojiť do slúchadlového výstupu prijímača. V takomto prípadebude fungovať ako bežné slúchadlá bez použitia mikrofónu.

Špičkový zvuk v akejkoľvek situácii

Okrem interného 32-bitového float záznamu ponúka bezdrôtový systém RØDE Wireless PRO tiež množstvo ďalších funkcií, ktoré sľubujú dokonalý zvuk v akejkoľvek situácii. Zaistite si plynulý a vyvážený zvuk vďaka inteligentnej technológii GainAssist na flexibilné riadenie zisku vstupného signálu. Pomocou flexibilných ovládacích prvkov zosilnenia a prednastavených režimov môžete dokonale zladiť výstup prijímača svašim telefónom či fotoaparátom.



Jednoduchá konfigurácia, ovládanie či perfektná kompatibilita

Na jasnom LCD displeji môžete ľahko skontrolovať úroveň zvuku a pomocou špeciálnych ovládacích prvkov počas chodu konfigurovať nastavenia – od zisku až po spúšťanie nahrávok. Systém RØDE Wireless PRO si môžete prispôsobiť svojim potrebám aj pomocou počítača alebo smartfónu a aplikácie RØDE Central. Vďaka analógovému (3,5 mm) a digitálnemu (USB-C) výstupu je systém RØDE Wireless PRO kompatibilný s fotoaparátmia ďalšími zvukovými zariadeniami, smartfónmi a tabletmi so systémom iOS aj Android a počítačmi so systémom Windows aj Mac.

Bezdrôtový systém RØDE Wireless PRO je kompaktný a vysoko prenosný

RØDE Wireless PRO sa vyznačuje veľmi ľahkou a kompaktnou konštrukciou, vďaka čomu sa stane skvelým doplnkom akejkoľvek nahrávacej zostavy. Dodávané inteligentné nabíjacie puzdro nielenže chráni bezdrôtový systém RØDE Wireless PRO na cestách, ale taktiež zaisťuje, že bude vždy nabité. Interný akumulátor zvládne dvojaké plné dobitie všetkých troch komponentov. Umožňuje taktiež veľmi rýchly prenos dát, takžemôžete rýchlo exportovať záznamy aj na cestách. Nechýbajú ani uzamykateľné 3,5 mm konektory, vďaka ktorým sa nemusíte báť, že by sa mikrofón odpojil počas záznamu.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového systému RØDE Wireless PRO

  • Dvojkanálový kompaktný bezdrôtový mikrofónny systém
  • Digitálny prenos radu IV 2,4 GHz RØDE
  • 128-bitové šifrovanie
  • Stabilný zvuk broadcastovej kvality
  • RØDE Wireless PRO má dosah až 260 metrov
  • Bezproblémová kompatibilita s fotoaparátmi, smartfónmi a počítačmi
  • 32-bitový float interný záznam
  • Safety Channel na obnovu skreslených alebo tichých zvukových pasáží
  • Funkcia časového kódu na okamžitú synchronizáciu zvuku v postprodukcii
  • GainAssist – inteligentné flexibilné riadenie zisku vstupného signálu
  • 32 GB pamäť v každom vysielači pre viac ako 40-hodinový záznam
  • TRS 3,5 mm (malý jack) so zámkom - pripojenie Lavalier II (vysielač)
  • TRS 3,5 mm (malý jack) výstup pre audio alebo slúchadlá (prijímač)
  • Monitorovanie pomocou slúchadiel
  • kompatibilita so softvérovými aplikáciami RØDE Central, RØDE Connect, UNIFY, RØDE Central Mobile, RØDE Reporter, RØDE Capture
  • Balenie obsahuje: 2× vysielač TX, 1× duálny prijímač RX, 2× klopový mikrofón Lavalier II, 1× nabíjací dok Charge Case PRO, 1× puzdro na príslušenstvo, 3× protiveterná ochrana Furry, 2× MagClip GO 
    sada káblov SC2, SC21, SC22, SC34

Parametre a špecifikácia

Charakteristika

Technológia prenosu Digitálna
Frekvenčné pásmo WiFi
Frekvencia od 0 MHz
Frekvencia do 0,02 MHz

Vlastnosti

Napájanie Zabudovaný akumulátor
Displej Áno
Auto scan Áno

Konektory

Konektor vysielača Jack 3,5 mm
Konektor prijímača Jack 3,5 mm, USB-C
Kód:  ROD026a9
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MROD249
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17