Obnoviť stránku

RODE RODELink Newsshooter Kit

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

RODE RODELink Newsshooter Kit

RODE RODELink Newsshooter Kit je digitálny prenosový systém pre XLR mikrofóny. Vďaka nemu jednoducho zmeníte klasický XLR mikrofón na bezdrôtový s dosahom až 100 metrov. Na prenos dát sa používa nová generácia digitálneho prenosu dát Series II 2.4 GHz so 128-bitovým šifrovaním.

V súprave nájdete všetko potrebné na bezdrôtové natáčanie videa s XLR mikrofónmi. Nájdete v nej prijímač a XLR vysielač. Prijímač RX – CAM vám na OLED displeji zobrazí stav batérie, úroveň signálu aj vybraný kanál. Upevňuje sa na bežnú foto/video pätku, 3/8" závit alebo pomocou spony na opasok. Vysielač pripojíte k mikrofónu, a na to môžete použiť 3,5 mm vstup a výstup na slúchadlá.

Hlavné prednosti

  • Bezdrôtový prenos dát so 128-bitovým šifrovaním
  • Dosah signálu až 100 metrov
  • Informácie prehľadne na OLED displeji
  • Párovanie zariadení jedným tlačidlom
  • Napájanie pomocou AA batérií, vysielačom Sony NP-F alebo cez USB
Kód:  ROD012l
Produktové číslo:  698813004249

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06