Obnoviť stránku

RODE Podcaster

4,6 5 hodnotení

RODE Podcaster

RODE Podcaster má výborné predpoklady na profesionálne snímanie v nahrávacích a vysielacích štúdií, kde zaistí jednoduché použitie skrze počítač s USB pripojením. Umožňuje tak priame nahrávanie do počítača bez nutnosti ďalšej techniky či drahej zvukovej karty. Obsahuje kompletné analógovo/digitálne prevodníky s rozlíšením 18bit/48kHz na konverziu vo vysokej kvalite. Pre monitoring má mikrofón štandardný slúchadlový výstup s nulovým oneskorením.
Podcaster je ideálny pre podcasting, YouTube videá, softvér na rozpoznávanie hlasu, firemné videá a akékoľvek výrobné aplikácie, ktoré vyžadujú jednoduchý, ale profesionálny záznam hlasu cez mikrofón. Je tiež vhodný ako demo mikrofón pre hudobníkov a skladateľov, ktorí preferujú pohodlie mikrofónu USB, ale nechcú zľaviť na kvalite zvuku. Môže byť tiež použitý ako mikrofón pre Apple iPad v spojení s iPad Kit. Mikrofónu nechýba ani POP filter minimalizujúci "výbušné" zvuky, ktoré preťažujú kapsulu a hlukom skresľujú výstup.
Parametre a špecifikácie:
Systém mikrofónu:
Dynamický
Smerová charakteristika:
Kardioidná
Aktívna elektronika:
A/D prevodník 18bit/48kHz (vzorkovanie 8 - 48 kHz)
Frekvenčný rozsah:
40 Hz ~ 14 kHz
Citlivosť:
-51 DB ref 1 V/Pa (2,80 mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
Maximálna SPL:
115 dB SPL (@ 1kHz, 1% THD do 1k? záťaž)
Napájanie:
Zo zbernice USB
Konektor:
USB
Rozmery:
56 x 215 x 52 mm
Hmotnosť:
655 g

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 56 mm
Výška 215 mm
Hĺbka 52 mm

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od 40 Hz
Frekvencia do 14 000 Hz
Kód:  ROD009a
Produktové číslo:  Podcaster

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07