Obnoviť stránku

RODE NTH-100M

3,0 2 hodnotení
187,90 €

RODE NTH-100M

Profesionálne slúchadlá s odnímateľným mikrofónom a vyladeným zvukom

Doprajte svojim ušiam vysoko kvalitný zvuk a nebývalé pohodlie s novými profesionálnymi slúchadlami RØDE NTH-100M, ktoré využijete nielen pri monitoringu, počúvaní, mixážach aj masteringu. Slúchadlá RØDE majú do detailov vyladené 40 mm meniče s vysokou frekvenčnou odozvou a nízkym skreslením. Pohodlie budete mať zaistené vďaka nastaviteľnému hlavovému mostu a pohodlným náušníkom – oboje je potiahnuté luxusnou Alcantarou. Ďalšia gélová vrstva CoolTech účinne odvádza teplo a pamäťová pena sa prispôsobí vašim kontúram, vďaka čomu bude dosiahnuté vysoké pohodlie a lepšia akustická izolácia zvuku. K slúchadlám RØDE dostanete odnímateľný mikrofón RØDE NTH-Mic, vďaka ktorému možno slúchadlá používať ako headset pri videokonferenciách alebo streamovaní.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel RØDE NTH-100M

  • Na mieru zladené 40 mm meniče s neodymovými magnetmi
  • Súčasťou balenia je odnímateľný mikrofón RØDE NTH-Mic
  • Kvalitná kondenzátorová kapsula zaistí čistú, prirodzenú a detailnú reprodukciu hlasu
  • Slúchadlá RØDE NTH-100M sú vhodné na monitoring aj mixáž
  • Vankúšiky náušníkov a hlavového mosta sú potiahnuté Alcantarou
  • Pod vrstvou Alcantary je umiestnený revolučný gél CoolTech™ odvádzajúci teplo
  • Hlavový most z pružinovej ocele umožní flexibilné nastavenie vďaka uzamykaciemu systému FitLok
  • Vankúšiky z pamäťovej peny sa prispôsobia používateľovi a lepšie izolujú hluk
  • Odnímateľný kábel má uzamykateľný konektor a možno ho pripojiť k obom náušníkom
  • Slúchadlá sú vyrobené z kvalitných komponentov
  • Navrhnuté a vyrobené v austrálskom Sydney

Slúchadlá cez hlavu RØDE NTH-100M ponúknu zvuk a pohodlie

Slúchadlá cez hlavu RØDE NTH-100M nájdu svoje uplatnenie pri monitoringu, počúvaní, mixážach, masteringu, streamovaní aj videokonferenciách. Na všetky tieto účely sú vybavené dynamickými meničmi, ktoré boli starostlivo vyladené na zaistenie presnej frekvenčnej odozvy s nízkym skreslením. Navyše dostanete aj odnímateľný mikrofón s kondenzátorovou kapsulou. To všetko je na slúchadlách RØDE NTH-100M umocnené špeciálne tvarovanými náušníkmi a vankúšikmi potiahnutými Alcantarou, pod ktorou je pamäťová pena a gélová vrstva CoolTech. Náhlavné slúchadlá disponujú 40 mm meničmi s neodymovým magnetom a vlastnou kmitacou cievkou so štvorvrstvovou hliníkovou zliatinou. Cievka je spojená s veľmi tuhou trojvrstvovou membránou Mylar. Všetky tieto komponenty slúchadiel RØDE NTH-100M sa postarajú o kvalitnú reprodukciu zvuku s presnou frekvenčnou aj fázovou odozvou v celom počuteľnom spektre.

So slúchadlami RØDE NTH-100M si užijete skutočné pohodlie

Komfort je jednou z kľúčových vlastností, ktorú musia slúchadlá mať. Nie inak to je aj pri RØDE NTH-100M. Vystužený hlavový most a náušníky z Alcantary sú príjemné na dotyk a vynikajú svojou priedušnosťou. Pod poťahom z Alcantary je umiestnená špeciálna gélová vrstva CoolTech, ktorá pohlcuje a odvádza teplo, chladí hlavu aj uši, vďaka čomu zvyšuje pohodlie pri nosení. Náušníky sú pohyblivé v oboch smeroch a hlavový most so systémom FitLok je plynulo nastaviteľný. Pokiaľ nosíte okuliare, slúchadlá RØDE NTH-100M poskytnú komfort aj vám.

Slúchadlá cez uši RØDE NTH-100M sú odolné a pohodlné

V RØDE slúchadlá cez uši vymysleli a vyrobili tak, aby vydržali každodenné pohodlné používanie. Nastaviteľný hlavový most z pružinovej ocele a s povrchovou úpravou proti poškriabaniu bez problémov vydrží časté používanie. Náušníky slúchadiel RØDE NTH-100M sú vybavené vankúšikmi z Alcantary, ktoré možno ľahko vymeniť, rovnako tak aj káble.

Štýlové vyhotovenie spája klasickú estetiku s modernými prvkami

Slúchadlá RØDE NTH-100M sú navrhnuté nielen s ohľadom na maximálnu funkčnosť, ale aj čistý dizajn s jasnými líniami a kvalitnou povrchovou úpravou. Náušníky slúchadiel z Alcantary boli navrhnuté na zabezpečenie celodenného pohodlnia. Slúchadlá cez hlavu RØDE NTH-100M si ľahko prispôsobíte svojmu štýlu pomocou dokúpiteľných káblov. Tie sú dostupné v štyroch žiarivých farbách: ružové, zelené, modré a oranžové (zladené s kanálmi zariadenia RØDECaster Pro a RØDE Connect). K dispozícii sú varianty s dĺžkou 1,2 a 2,4 m.

Dodávaný mikrofón RØDE NTH-Mic sníma hlas čisto a jasne

Vnútri prídavného mikrofónu sa nachádza kvalitná kondenzátorová kapsula. Tá umožní zachytiť vysoko kvalitný a detailný zvuk s rovnou frekvenčnou odozvou, vďaka čomu je zaistená skvelá zrozumiteľnosť v akomkoľvek prostredí. Umiestnenie mikrofónu RØDE NTH-Mic je zvolené tak, aby nereagoval na plozívne hlásky a zachoval maximálnu čistotu zvuku.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Obmedzenie hlasitosti 106dB
Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné náušníky

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 35 000 Hz
Citlivosť 110 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Vysúvací
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Funkcie Odnímateľný

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 360 g

Platforma

Platforma PC

Podsvietenie

Podsvietenie Bez podsvietenia

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel 2 (stereo)
Kód:  ROD069b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MROD207

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14