Obnoviť stránku

Roborock S8 čierny

4,8 118 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
599 €

Roborock S8 čierny


Robotický vysávač Roborock S8 – s ním úplne zabudnete na upratovanie, naozaj

Ušetrite čas a nechajte za seba upratovať robotický vysávač Roborock S8. Vyskúšajte novú úroveň upratovania s najnovšími technológiami. Roborock S8 sa vyznačuje vysokou sacou silou, 6 000 Pa, vďaka čomu bude vysávanie podláh a kobercov jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Funkcia automatického zosilnenia sacieho výkonu pri detekcii koberca umožňuje precízne povysávať aj nečistoty usadené hlboko v koberci. V porovnaní s predchádzajúcim modelom disponuje automatický vysávač Roborock S8dvoma valcovými kefami DuoRoller, ktoré zaisťujú vysokú účinnosť a upratovanie bez upchávania alebo zamotania. Tento model ponúka aj jedinečnú technológiu mopovania VibraRise, kedy vysávač upratuje silou zvuku a podlahu čistí vibráciami s frekvenciou až 3 000× za minútu. Navyše pohodlne uprace koberce aj tvrdé podlahy počas jedného procesu – pri prejazde na koberec sa mop automaticky zdvihne a vysávač iba vysáva.

Pokročilá navigácia, vďaka ktorej robotický vysávač Roborock S8 nevynechá jediný kút

Robotický vysávač Roborock S8 je vybavený mimoriadne presnou navigáciou PreciSense LiDAR, ktorá umožňuje upratovanie s vysokou presnosťou. Vďaka niekoľkým senzorom a laseru si vysávač naskenuje miestnosť a v aplikácii potom vytvorí jej podrobnú 2 D aj 3 D mapu za pár sekúnd pokrývajúcu až štyri poschodia.  Aby bolo upratovanie naozaj precízne a nedošlo k vynechaniu hoci jediného kúska podlahy, vysávač Roborock S8 dokáže mapovaním automatický  plánovať trasy upratovania, optimalizovať a zefektívňovať celý proces upratovania. Mobilná aplikácia ponúka množstvo možností, ako prispôsobiť priebeh upratovania, aby čo najviac zodpovedal vašim predstavám. S Roborockom S8 môžete dokonca ušetriť náklady na elektrinu – funkcia mimošpičkového nabíjania umožňuje dobíjanie vysávača v čase, keď odoberáte elektrinu s nižšou tarifou.

Dostatočne inteligentný, aby sa vyhol problémom

Automatický vysávač Roborock S8 zvládne upratať plochu s veľkosťou až 300 m2. Integrovaná batéria s kapacitou 5 200 mAh umožňuje až 180 minút nepretržitého upratovania, objem umývateľnej nádoby na nečistoty je 400 ml a nádržky na vodu 300 ml. Vďaka technológii 3 D štruktúrovaného svetla a infračerveného zobrazovania pomáha robotickému vysávaču systém Reactive 3D Obstacle Avoidance identifikovať a vyhnúť sa potenciálnym nebezpečenstvám na podlahách cez deň aj v noci. To prináša bezproblémové upratovanie. Robotický vysávač Roborock S8 tak ľahko spozná, k čomu sa môže priblížiť a k čomu už nie. Rozpozná a vyhýba sa objektom do šírky 5 cm a výšky 3 cm.



Robotický vysávač S8 prekvapí veľkým sacím výkonom

Robotický vysávač Roborock S8 sa okrem iného honosí technológiou Roborock' s HyperForce s extrémnym sacím výkonom, 6 000 Pa a bez problémov zvládne efektívne povysávať všetky nečistoty, prach a dokonca aj tie najmenšie častice. Roborock S8 je inteligentný vysávač, ultrazvukovými vlnami dokáže detegovať koberec a pri prejazde naň nielenže zdvihne mop a prestane umývať, ale zvýši aj svoj výkon, aby koberec precízne vysal. K tomu prispievajú aj dva gumové valčeky DuoRoller, ktoré umožňujú oveľa precíznejšie vysávanie, bránia akémukoľvek upchávaniu a zamotávaniu vlasov či zvieracích chlpov.

S robotickým vysávačom Roborock S8 navlhnutie koberca nehrozí

S mopovacím systémom VibraRise upratuje podlahy robotický vysávač Roborock S8 silou zvuku. Na umývanie podláh využíva sonické vibrácie s frekvenciou až 3 000 vibrácií za minútu, ktoré vytvárajú efekt drhnutia a bez problémov si poradia aj so zaschnutou špinou a blatom či ďalšími nečistotami. Výsledkom sú dokonale čisté a lesknúce sa podlahy. V kombinácii s automatickým zdvíhaním mopu pri prejazde na koberec Roborock S8 upratuje jedným pohybom bez prerušenia. Mop sa zdvíha o 5 mm, a je tak vhodný pre koberce s výškou 4 mm. Pokiaľ máte vyšší koberec, môžete v aplikácii nastaviť, aby sa mu robot vyhýbal. Neustály tlak 6 N (600 gramov) umožňuje skutočne dôkladné a rovnomerné upratovanie celej domácnosti.

Nastavte si proces upratovania presne podľa svojich predstáv

Všetky nastavenia a ovládanie robotického vysávača Roborock S8 zvládnete mobilnou aplikáciou Roborock. Jednoducho tu môžete nastaviť no-go zóny, virtuálne steny, rozdelenie a pomenovanie miestností a mnoho ďalších funkcií,  vrátane zobrazenia aktuálnej polohy robota. Pri každej upratovanej miestnosti môžete nastaviť typ povrchu, upraviť sací výkon, intenzitu mopovania, hladinu vody, poradie upratovania jednotlivých miestností a nespočetné množstvo ďalších možností. Novinkou je možnosť nastavenia na mape polohu prahov tak, aby cesta cez ne bola pre robota jednoduchšia a nezasekol sa na nich. Automatický vysávač Roborock S8 vie prekonať prekážky do výšky 2 cm. Robot hovorí anglicky, nemecky, francúzsky a španielsky.



Automatický vysávač Roborock S8 je možné ovládať mobilnou aplikáciou aj hlasom

Stačí teda stlačiť jediné tlačidlo na displeji mobilného telefónu a už sa o upratovanie nemusíte starať. Automatický vysávač Roborock S8 bude upratovať, keď budete preč, v práci alebo kedykoľvek budete chcieť – a keď sa vrátite domov, bude na vás čakať perfektne uprataná domácnosť. Výhodou je, že tento robotický vysávač môžete integrovať do inteligentnej domácnosti a je možné ho ovládať hlasovými príkazmi.Robotický vysávač Roborock S8 je kompatibilný s: Amazon Alexa, Google Assistant a Siri.  Detská poistka zabráni deťom spustiť robota či akokoľvek s ním manipulovať bez vášho vedomia. Roborock S8 je dokonca certifikovaný firmou TÜV ako bezpečný produkt pre inteligentnú domácnosť a spĺňa normy ETSI EN 303 645 pre kybernetickú bezpečnosť.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Roborock S8, čierny

  • 2 v 1 – vysáva aj mopuje
  • Robotický vysávač Roborock S8 sa honosí vysokým sacím výkonom HyperForce, 6 000 Pa
  • Prepracovaný navigačný systém LiDAR PreciSense
  • Automatické zdvíhanie mopu chráni koberce pred navlhnutím – ideálne pre koberce vysoké až pre 4 mm
  • 5 200 mAh akumulátor až pre 180 minút chodu (v tichom režime) – uprace až 300 m2
  • DuoRoller – dva gumové valčeky pre efektívne a hĺbkové vysávanie bez upchávania a zamotávania
  • Podpora 3 D mapovania a hlasových príkazov cez: Amazon Alexa, Google Home a Siri Shortcuts
  • Sonické mopovanie VibraRise s 3 000 vibráciami za minútu pre precízne umývanie
  • Systém Reactive 3D Obstacle Avoidance pomáha robotu identifikovať a vyhnúť sa potenciálnym nebezpečenstvám na podlahách cez deň aj v noci
  • Automatický vysávač Roborock S8 sa vyhne objektom s rozmermi 5 × 3 cm
  • Systém Roborock Carpet Boost+ pre dokonalé upratovanie kobercov
  • Certifikát pre bezpečný produkt pre inteligentnú domácnosť a spĺňa normy pre kybernetickú bezpečnosť
  • Funkcia automatického a mimošpičkového nabíjania či detská poistka
  • Mobilná aplikácia Roborock ponúka nekonečné možnosti nastavenia a prispôsobenia upratovania
  • Podpora aktualizácií OTA
  • Obsah balenia: Robotický vysávač Roborock S8, napájací adaptér, nabíjacia stanica, 400 ml odpadová nádobka, 300 ml nádržka na vodu, podložka pre mopovaciu textíliu, mopovacia textília, plastová podložka pod robota a návod na použitie v slovenskom jazyku

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Vysávanie, Utieranie

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief 1
Prekonanie prekážky do výšky 2 cm
Funkcie Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Mobilná aplikácia, Hlasom
Kompatibilita WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa
Vlastnosti Mäkčené kolieska, Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba chodu 180 min
Kapacita batérie 5 200 mAh

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica, Napájací kábel
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Nádobka na vodu, Filter, Virtuálna stena, Zásobník na nečistoty na vysávanie

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter, EPA E11 filter

Príkon

Príkon 69 W

Hlučnosť

Hlučnosť 68,5 dB

Zberná nádoba

Objem 0,4 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 9,5 cm
Hĺbka 35,3 cm
Hmotnosť 4,8 kg

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii
Kód:  ROBRV514
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  S852-00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18