Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Roborock S7 čierny

4,8 44 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Roborock S7 čierny

Robotický vysávač Roborock S7 so sonickým mopovaním

Robotický vysávač Roborock S7 hravo odstráni všetky škvrny vďaka sonickej technológii a všetky nečistoty zozbiera za pomoci 2 500 Pa Hyper Force sacieho výkonu. Zaschnuté kvapky na podlahe od čaju či kávy alebo omrvinky po raňajkách, ktoré nechali deti, budú odteraz už u vás doma minulosťou.

470 ml

Objem nádoby na nečistoty

5 200 mAh

Kapacita batérie

300 ml

Objem nádržky na vodu

Robotický vysávač Roborock S7 zvládne až 3 000 vibrácií za minútu

Nepríjemný pohľad na zaschnuté škvrny od nápojov alebo ovocia, s ktorými si niektoré automatické vysávače nevedia poradiť, sa v prípade robotického vysávača Roborock S7 so sonickou technológiou nekoná. Za pomoci až 3 000 vibrácií a zotretí za minútu vydrhne všetku odolnejšiu špinu.

Funkcia automatického nadvihnutia mopu

Pri detegovaní koberca zapne robotický vysávač Roborock S7 novú funkciu automatického nadvihnutia mopu. Zvládne tak pri jednom výjazde ako suché vysávanie, tak aj mokré vytieranie. Komplexné upratovanie podláh bude vo vašej domácnosti maximálne komfortné, dokonalé a pre vás úplne bezprácne. Mop sa tiež zdvihne po ukončení upratovania alebo pri zadokovaní vysávača do nabíjacej stanice.

Robotický vysávač Roborock S7 s vylepšenými kefkami upratuje efektívnejšie

Aby robotický vysávač Roborock S7 účinne zozbieral všetky omrvinky, vlasy a podobné nečistoty, musí byť čo najbližšie k podlahe. Preto je hlavná kefa plávajúca, čo mu dovoľuje dokonale kopírovať čistený povrch, či už je hladká alebo nerovná. Bočné kefky sú novo celogumové. Sú tak viac odolné a nebudú sa do nich namotávať vlasy.

Inteligentné upratovanie s Roborock S7

Robotickému vysávaču Roborock S7 môžete navoliť nielen typ vykonávaného upratovania, ktorý bude pre danú miestnosť najvhodnejší, ale aj čas jeho začiatku. Zároveň poteší vstavaná podpora inteligentných asistentov. Konkrétne ide o Google Home, Alexu od Amazonu a Siri Shortcuts.



Robotický vysávač Roborock S7

Robotický vysávač Roborock S7 disponuje ultrasonickou detekciou kobercov

Nechajte váš nový robotický vysávač Roborock S7 zmapovať terén vo vašej domácnosti pomocou extra presnej ultrasonickej detekcie kobercov. Potom si môžete zvoliť, či bude vysávač v miestach s kobercami nadvihovať mop alebo si ich nastavíte ako no-mop zónu.

Robotický vysávač Roborock S7

Roborock S7 vysáva aj vytiera

Doprajte svojim podlahám lesk a hygienickú čistotu. Stačí len spustiť vysávanie, doplniť vodu do veľkorysej 300 ml nádobky s elektronickým dávkovaním a Roborock S7 už sám efektívne zastane všetku mokrú aj suchú prácu. Na jedno nabitie a s plnou nádržkou obstará až 3 hodiny hĺbkového čistenia na 200 m2.

Robotický vysávač Roborock S7

Dokonalé mapovanie

Vďaka navigácii LiDAR bude mať robotický vysávač Roborock S7 s precíznou presnosťou zmapovanú vašu domácnosť. Bude bezpečne identifikovať jednotlivé miestnosti až do štyroch úrovní. Na nastavenie no-go zón a neviditeľných múrov nebudete potrebovať žiadne špeciálne doplnky.

Robotický vysávač Roborock S7

Robotický vysávač Roborock S7 je kompatibilný s Roborock Auto-Empty Dock

Robotický vysávač Roborock S7 je kompatibilný s prevratnou dokovacou stanicou Auto-Empty Dock. Tú je nutné k spotrebiču dokúpiť samostatne.

Robotický vysávač Roborock S7

Ovládanie Roborock S7 na diaľku pomocou mobilnej aplikácie

S mobilnou aplikáciou môžete Roborock S7 ovládať odkiaľkoľvek. Regulujte sací výkon, naplánujte upratovanie alebo sledujte aktuálnu trasu čistenia. Rovnako môžete spätne skontrolovať, kde bolo vysaté a kde vytreté.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie, Suché čistenie

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief 1
Prekonanie prekážky do výšky 2 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Vlastnosti Mäkčené kolieska

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 6 h
Doba chodu 180 min
Kapacita batérie 5 200 mAh
Napätie batérie 14,4 V

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica
Kefy Bočná
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Filter, Virtuálna stena

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter, EPA E11 filter

Farba

Farba Čierna
Kód:  ROBRV592
Produktové číslo:  S752-00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11