Obnoviť stránku

Roborock S6 Pure White

5,0 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Roborock S6 Pure White

Robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure nadchne aj tých najnáročnejších používateľov

Nechcete vôbec riešiť upratovanie podláh vo vašej domácnosti? V tom prípade si nutne musíte zaobstarať robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure, ktorý sa o všetko postará za vás. A to vrátane utierania podláh.

Laserové mapovanie

Navigačné technológie

Až o 20 %

Zvýšenie rýchlosti vysávania

2,5 hodiny

Prevádzková doba

Automatické rozpoznanie kobercov

Po nabehnutí na koberec vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure automaticky aktivuje režim vysoko výkonného sania, vďaka čomu efektívne odstráni všetky nečistoty. Po opustení koberca sa výkon sania opäť prepne do normálneho režimu.

Uprace aj ťažko prístupné miesta

Vďaka prekvapivo malým fyzickým rozmerom (350 × 350 × 96,5 mm) sa robotický vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure dostane aj na ťažko prístupné miesta, ako napríklad pod gauč alebo konferenčný stolík. Robotický vysávač sa o všetko postará za vás. A to vrátane utierania podláh. Využívaním špeciálneho senzora si vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure udržuje odstup od steny vo vzdialenosti 10 mm na bezpečný a plynulý pohyb. Pomocou rýchlo rotujúcej bočnej kefy dôkladne vymetá priestor pozdĺž steny a odstraňuje všetky nečistoty.

Podpora inteligentných asistentov

Robotickému vysávaču Xiaomi Roborock S6 Pure navyše pribudla funkcia, kedy možno pre každú miestnosť nastaviť iný typ upratovania. Zároveň poteší vstavaná podpora inteligentných asistentov. Konkrétne ide o Google Assistant alebo Alex od Amazonu.

Nová verzia systému vysávača Xiaomi Roborock S6 Pure zlepšuje pohyb v priestore

Softvérová výbava robotického vysávača Xiaomi Roborock S6 Pure sa dočkala badateľného zlepšenia. Vďaka tomu je samotné upratovanie zvereného priestoru až o 20 % rýchlejšie.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Xiaomi Roborock S6 Pure vysáva aj utiera

Doprajte svojim podlahám lesk a hygienickú čistotu. Stačí zapojiť mopovaciu jednotku, doplniť vodu do 180 ml nádobky a Xiaomi Roborock S6 Pure za okamih premeníte na pomocníka, ktorý dokáže vysávať a mopovať súčasne.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Tichá prevádzka vysávača Xiaomi Roborock S6 Pure

Aj napriek vysokému výkon disponuje vysávač nízkou hladinou hlučnosti, ktorá sa pohybuje v rozmedzí 50 až 60 dB pri maximálnom výkone. Takže pri správnej voľbe prevádzkového režimu vás Xiaomi Roborock S6 Pure nebude rušiť pri práci alebo odpočinku.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Automatické dobíjanie v dokovacej stanici

V prípade nízkej kapacity batérie vysávač Xiaomi Roborock S6 Pure automaticky preruší upratovanie a pomocou senzorov lokalizuje najbližšiu dokovaciu stanicu, kde dobije akumulátor na 80 %. Potom pokračuje v upratovaní presne tam, kde predtým prestal a po dokončení práce sa automaticky vráti do stanice.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Ovládanie Xiaomi Roborock S6 Pure na diaľku pomocou mobilnej aplikácie

S mobilnou aplikáciou Mi Home môžete Xiaomi Roborock S6 Pure ovládať na diaľku, regulovať sací výkon, naplánovať upratovanie či sledovať aktuálnu trasu čistenia. Funkcia Floor Plan umožňuje uložiť až 3 pôdorysy na maximálne zjednodušenie upratovania vášho bytu či domu. Taktiež môžete v pôdorysnej mape definovať upratovacie zóny s presným naplánovaním času ich čistenia.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Utieranie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Základná, vSLAM
Počet bočných kief 1
Prekonanie prekážky do výšky 1,5 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Detekcia znečistených miest

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Mobilná aplikácia
Vlastnosti Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3 h
Doba chodu 180 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica, Napájací kábel
Kefy Bočná
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Virtuálna stena

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 58 W

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 9,62 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 3,6 kg

Farba

Farba Biela

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia Áno

Hlučnosť

Hlučnosť 60 dB

Rozmery a hmotnosť

Výška 9,62 cm
Šírka 35 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 3,6 kg
Kód:  XIAROd10
Produktové číslo:  473763
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16